2012-11-04 18:01:08
Φωτογραφία για Ο Σαμαράς με τα πόδια από τη Βουλή στο υπουργείο Οικονομικών για να δει τον Στουρνάρα
Με τα πόδια και με τη συνοδεία του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στη Βουλή, Νίκου Τσούτσια κατευθύνθηκε στο υπουργείο Οικονομικών ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, αιφνιδιάζοντας τους άνδρες της ασφάλειάς του, ζήτησε να μην φέρουν το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο, αφού όπως είπε, ήθελε να πάει στο υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Νίκης, για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, με τα πόδια.

Ετσι, συνοδευόμενος από τον κ. Τσούτσια, ξεκίνησε το σύντομο περίπατό του. Παρά το γεγονός ότι ενόψει της ψήφισης την Τετάρτη στη Βουλή των νέων μέτρων, το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, στη διαδρομή τα απρόοπτα δεν ήταν δυσάρεστα

Ο οδηγός ενός πούλμαν, όταν τον αντιλήφθηκε, άρχισε να του κορνάρει, ενώ έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, ένα ζευγάρι νεαρών τον προσέγγισε, του μίλησε και μάλισα του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο πρωθυπουργός δέχθηκε και χρέη φωτογράφου, έπαιξε ο... διευθυντής του γραφείου Τύπου!

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ