2012-11-05 22:34:08
Φωτογραφία για Σέξι καμαριέρα ντύθηκε καθηγήτρια προκειμένου να πείσει τους μαθητές να διαβάσουν (ΦΩΤΟ)
Την υπόσχεσή της να ντυθεί με σέξι στολή κράτησε καθηγήτρια γυμνασίου στην... επαρχία Γκουανξί της Κίνας ως «ανταμοιβή» για τους καλούς βαθμούς που πήραν οι μαθητές της στο τεστ που τους έβαλε.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις το κατάλληλο κίνητρο για να πείσεις ένα έφηβο να παλουκωθεί και να διαβάσει. Εκτός και αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις το sex appeal σου.Αυτό ακριβώς που έκανε η Κινέζα καθηγήτρια που, απογοητευμένη από τους βαθμούς των μαθητών της, αποφάσισε να ντυθεί σέξι Γαλλίδα καμαριέρα. Κομπλέ με ένα ζευγάρια χαριτωμένα γατίσια αυτία.

Μόνο που οι μαθητές ήθελαν να αποθανατίσουν την σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα, με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες φωτογραφίες να φτάσουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Rocket News 24 και φυσικά στην διεύθυνση του σχολείου.

Έμπνευση για την συγκεκριμένη πράξη της καθηγήτριας μάλλον αποτέλεσε η κινέζικη ταινία Oppai Barē (σ.σ. βόλει με το στήθος), σύμφωνα με την οποία μια απελπισμένη προπονήτρια εφηβικής ομάδας βόλεϊ υπόσχεται στους παίκτες να τους δείξει το στήθος της αν κερδίσουν έστω και ένα παιχνίδι.
 iefimerida
pontikonews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ