2012-11-06 15:29:51
Φωτογραφία για Συνδυασμός
Eυκολότερο να το λες, παρά να το κάνεις. Αν ήταν τόσο εύκολο, δεν θα είχε καν προκύψει αυτή η από γεννησιμιού της νεκροζώντανη κυβέρνηση. Η οποία πάντως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σύντομα ή λιγότερο σύντομα, θα τελειώσει. Αλλά τα μέτρα θα περάσουν, δεν θα περάσουν; Όλα περνάνε σε αυτήν τη ζωή. Με πρώτη και καλύτερη την ίδια τη ζωή.

Ο καταναλωτής δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη επαναστάτης.

Ο καταναλωτής δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη πολίτης.

Από την μια μέρα στην άλλη ο καταναλωτής μπορεί να γίνει αγανακτισμένος ή να φάει και ξαναφάει και ξαναφάει δακρυγόνα.

Από την μια μέρα στην άλλη ο καταναλωτής μπορεί να γκρεμίσει τον παλιό δικομματισμό.

Αλλά ως εκεί από την μια μέρα στην άλλη· ο επαναστάτης κι ο πολίτης ακόμα απέχουν· αναφορικά δε με μια κατηγορία καταναλωτών, ο φασίστας φαίνεται πως απέχει πολύ λιγότερο.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες καταναλωτών, κυκλοφορεί το ενδέκατο τεύχος του περιοδικού μας. Που είναι ένα περιοδικό που στα δικά μου -αν και δεν τα λες και αντικειμενικά- μάτια μοιάζει να γίνεται διαρκώς καλύτερο.

Οπότε καταναλωτή που δεν έγινες ακόμα επαναστάτης ή πολίτης αλλά το προσπαθείς, κάνε τουλάχιστον αυτό που σου επιτρέπεται να κάνεις χωρίς να εμποδίζεσαι από τα ΜΑΤ, δράσε ως καταναλωτής γουαναμπί επαναστάτης - πολίτης, κι αγόρασέ μας, πριν ή μετά το Μνημόνιο 3, πριν ή μετά τον προϋπολογισμό, αλλά πάντως αγόρασέ μας.

Unfollow: συνδυάζει μοναδικά την καταναλωτική χαρά της παλιάς εποχής, με την προεπαναστατική χαρά της επερχόμενης.
Old Boy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ