2012-11-07 14:00:01
Φωτογραφία για Η παρατηρητικότητα της δασκάλας έσωσε την 9χρονη από τα χέρια του πατριού - τύραννου
Στο 9χρονο κοριτσάκι της Ρωσίδας συμβίας του ξεσπούσε τα νεύρα του ένας 43χρονος Χανιώτης που συνελήφθη χθες το βράδυ από τους άνδρες της... ασφάλειας Χανίων.

Ο 43χρονος, που κατάγεται από τα Σφακιά, φαίνεται ότι πολύ συχνά ξεσπούσε με βία πάνω στη μικρή και τα σημάδια του ξυλοδαρμού δε έφευγαν εύκολα από το σώμα της.

Αυτά τα σημάδια φαίνεται ότι πρόσεξε χθες το πρωί και η δασκάλα της στο 10ο δημοτικό σχολείο Χανίων και ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διευθύντρια του σχολείου χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο κάλεσε αμέσως την ασφάλεια Χανίων και την ενημέρωσε για την κακοποιημένη μαθήτρια.

Γυναίκες και άνδρες της υπηρεσίας κινήθηκαν διακριτικά, πλησίασαν το κοριτσάκι και τη μητέρα του και αφού μίλησαν μαζί τους, έμαθαν ότι ο 43χρονος άνδρας πολύ συχνά έδερνε την 9χρονη που την επόμενη μέρα πήγαινε μελανιασμένη στο σχολείο, κάτι που δεν είχε ξεφύγει από το έμπειρο μάτι της δασκάλας.


Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα μητέρα και κόρη είπαν στους αστυνομικούς για τις ... δύσκολες ώρες που περνούσαν στα χέρια του πατριού- τύραννου μέσα στο σπίτι.

Μετά από αυτά άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τον άνδρα την ώρα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι του χθες τη νύχτα και το συνέλαβαν ενώ δόθηκε αμέσως εντολή για ιατροδικαστική εξέταση στο κορίτσι που φέρει σημάδια σε όλο του το σώμα από τους ξυλοδαρμούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κακοποίηση εστιάζεται στον ξυλοδαρμό και όχι σε άλλα ...ζητήματα ενώ το όλο θέμα αφορά σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.
prismanews
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ