2012-11-07 14:00:34
Φωτογραφία για Οργή Τσίπρα: Σας έφεραν με ταξί για να αλλοιώσετε το αποτέλεσμα!
Για διαδικασία εκφυλισμού της Βουλής έκανε λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τα όσα έγιναν κατά την ψηφοφορία (δια της εγέρσεως των βουλευτών) επί της ένστασης αντισυνταγματικότητας για το πολυνομοσχέδιο και ανακοίνωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποσύρει την ένσταση.

 “Την ώρα που συζητήθηκε η ένσταση συνταγματικότητας έπρεπε να είστε παρόντες και όχι να είστε σπίτια σας και να σας φέρουν με τα ταξί για να αλλοιώσετε το αποτέλεσμα”, παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στους βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης και μίλησε για αγωνία μίας πλειοψηφίας που καταρρέει τόσο στη Βουλή, όσο και στην κοινωνία. Η διαδικασία που ορίζει ο Κανονισμός, έγινε, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, εγέρθησαν οι βουλευτές και ήταν κοινή διαπίστωση ότι στους παρόντες ήταν συντριπτική η πλειοψηφία όσων τάχθηκαν υπέρ της αντισυνταγματικότητας και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Σώματος είπε:

“Πολιτικοί λόγοι σας υποχρέωσαν να αλλάξετε το αποτέλεσμα που ο ίδιος βλέπατε με τα μάτια σας, αλλά πλέον πρόκειται για μία διαδικασία εκφυλισμού της Βουλής”.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ