2012-11-08 11:36:07
Φωτογραφία για Το συγκλονιστικό γράμμα του Γιάννη που έμεινε παράλυτος
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Τρίτη το βράδυ η συναυλία για τον νεαρό Γιάννη, για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του. Ο Γιάννης βρίσκεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και έγραψε ένα γράμμα για όλον αυτόν τον κόσμο που του στέκεται και τον στηρίζει. Το γράμμα που έγραψε με τόση αγάπη διάβασε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, η οποία τον γνώρισε πρόσφατα και έγιναν φίλοι.

«Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, όλους τους ανθρώπους, όλους τους συγγενείς, που αμέσως μετά το ατύχημά μου πριν προλάβω εγώ να δω τη δύναμή μου με στηρίξανε και μου δείξανε την αγάπη τους με αυτή τη συναυλία. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που τόσο πρόθυμα δέχτηκαν να μεταφέρουν στον κόσμο με την μουσική τους τα συναισθήματά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο πολύ και τέλος μέσα από την καρδιά μου ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που στη δύσκολη εποχή που ζούμε χωρίς να με γνωρίζετε βρίσκεστε εδώ για μένα. Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί να έβλεπα τα πρόσωπά σας ένα ένα και να σας χάριζα ένα τεράστιο χαμόγελο.


Γιάννης».

Ο Γιάννης δούλευε ως σερβιτόρος σε ένα γνωστό μαγαζί στο Γκάζι.

Μία μέρα που είχε ρεπό, πήγε εκεί για να πιει τον καφέ του Στην επιστροφή και καθώς οδηγούσε το ποδήλατό του περνώντας τις γραμμές της Κωνσταντινουπόλεως νας γνωστός του τον φώναξε για να τον χαιρετήσει.

Εκείνος γύρισε το κεφάλι του, μπήκε στις γραμμές και τότε το τρένο που περνούσε, τον παρέσυρε και συνέχισε την πορεία του.

Ο Γιάννης είχε μείνει χωρίς πόδια.Μεταφέρθηκε στο χειρουργείο και μπαίνοντας μέσα σε αυτό, είπε σε έναν γιατρό: «...γιατρέ μου κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι από εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι...».

Ο γιατρός του προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να μην ακρωτηριάσει τα πόδια του και τώρα ο Γιάννης αναρρώνει στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ελπίζοντας ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να βάλει τα προσθετικά μέλη.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/250423/to-sygklonistiko-gramma-toy-gianni-poy-emeine-paralytos#ixzz2BaXF0nhO
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ