2012-11-08 22:43:38
Φωτογραφία για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ο ΛΟΡΕΝΘΟ
Ο Χουάν Χοσέ Λορένθο, περνάει πλέον πολλές ώρες της ζωής του καθημερινά για τον Ολυμπιακό πηγαίνοντας τόσο στο Ρέντη όσο και στα γραφεία της ομάδας για συνεργασία με τους ανθρώπους του.

Ο Λορένθο θέλει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για τη νέα του ομάδα, για τον τρόπο λειτουργίας της και φυσικά για το τμήμα σκάουτινγκ. Ο Ισπανός που έχει αναλάβει τεχνικός σύμβουλος του σκάουτινγκ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός επιζητά να οργανωθεί όσο το δυνατόν πιο καλά, προκειμένου τον Ιανουάριο όλα να είναι έτοιμα σχετικά με την ανεύρεση ταλέντων και γενικότερα παικτών που μπορούν να βοηθήσουν τους ερυθρόλευκους.

Ο Χουάν Χοσέ Λορένθο ή Χουάνχο Λορένθο έχει δείξει από την πρώτη στιγμή το πόσο εργασιομανής είναι. Αφιερώνει πολλές ώρες για τον Ολυμπιακό και στόχος του είναι να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Όπως άλλωστε υποστηρίζει ο ίδιος τόσο στο περιβάλλον του όσο και στο twitter του η εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει οι ερυθρόλευκοι και η οργάνωση που βρήκε στο Λιμάνι είναι τέτοιες ώστε να θέλει να τα... δώσει όλα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ