2012-11-09 22:18:24
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ... ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΠΑΟ!
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημα αίτημα στη Σούπερ Λίγκα, ζητώντας την αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα, για λόγους... ανωτέρας βίας!

Στην επιστολή τους προς τη διοργανώτρια αρχή (την οποία κοινοποίησαν στην ΕΠΟ) οι "πράσινοι" επικαλούνται συγκεκριμένο άρθρο του ΚΑΠ το οποίο αναφέρει πως για την προστασία των ποδοσφαιριστών δεν επιτρέπεται να οριστεί παιχνίδι κυπέλλου ή πρωταθλήματος μέσα σε 48 ώρες από το προηγούμενο. Αυτό βέβαια δεν έχει καμιά σχέση με την εθνική ομάδα, από την οποία αρχικά ζήτησαν εξαίρεση των διεθνών τους από την αποστολή, κάτι που δεν έγινε δεκτό, με την επισήμανση ότι πλην Καρνέζη οι υπόλοιποι δεν θα χρησιμοποιηθούν ή θα παίξουν λίγο.

Επίσης κάνουν λόγο για την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος για το φιλικό με την Ιρλανδία και είναι οι Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλου, Χριστοδουλόπουλου.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα με τον ΑΟΚ είχε οριστεί εδώ και πολλές εβδομάδες να διεξαχθεί Δευτέρα 12 Νοεμβρίου Οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού να γίνεια αποδεκτό το αίτημά τους είναι απειροελάχιστες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ