2012-11-10 02:02:28
Φωτογραφία για Η τεχνολογία πρόδωσε τον ρεπουμπλικάνο αντίπαλο του Μπαράκ Ομπάμα
Ο ηττηθείς υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ, μπορεί να μην είχε γράψει ομιλία για την... περίπτωση ήττας, είχε ωστόσο προετοιμάσει μια ιστοσελίδα που τον παρουσίαζε ως το νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία χρήστες του Διαδικτύου μπορούσαν ακόμη να δουν 24 ώρες μετά τις εκλογές.

Σε print screens που δημοσιεύθηκαν στο ιστολόγιο Political Wire βλέπουμε την κεντρική σελίδα του «εκλεγμένου προέδρου» με μια μεγάλη φωτογραφία του Μιτ Ρόμνεϊ με φόντο την αμερικανική σημαία.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τις προοπτικές του έθνους μας. Προτεραιότητά μου είναι να ξαναβάλω τους ανθρώπους στη δουλειά στην Αμερική» εξηγεί ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος.

Εμφανίζεται επίσης η ημερομηνία ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων -η 21η Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον- καθώς και ένας σύνδεσμος με την υπηρεσία του για τον Τύπο. Οι υποψήφιοι που θα ήθελαν να εργαστούν για τη νέα κυβέρνηση θα μπορούσαν επίσης να υποβάλουν και το βιογραφικό τους.


Συνολικά τρία print screens έχουν δημοσιευθεί σε αυτό το ιστολόγιο. Σε ένα απο αυτά εικονίζεται ο Πολ Ράιαν, ο «νέος αντιπρόεδρος» να χαιρετά το πλήθος πλάι στον Μιτ Ρόμνεϊ.

Τη νύχτα των εκλογών, την 6η Νοεμβρίου, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος κατέστησε γνωστό ότι είχε γράψει μια ομιλία νίκης 1.118 λέξεων, δεν είχε όμως ετοιμάσει τίποτα για την περίπτωση ήττας.

Το επιτελείο του Ρόμνεϊ πάντως, με το οποίο ήλθε σε επαφή το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση σχετικά με το θέμα αυτό.
epikaira
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ