2012-11-10 02:05:14
Φωτογραφία για Πληθαίνουν τα UFO, λιγοστεύουν τα αγρογλυφικά
Η έξαρση της εμφάνισης UFO που παρατηρείται παγκοσμίως τους τελευταίους τρείς μήνες, δεν έχει προηγούμενο. Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα κάνουν εμφανή την παρουσία τους σε διάφορες περιοχές του πλανήτη και σε ορισμένες οι θεάσεις είναι εντυπωσιακά πυκνότερες. Την ίδια ώρα, μειώνεται με γρήγορους ρυθμούς η εμφάνιση αγρογλυφικών, που έτσι κι αλλιώς συνδέονται με εξωγήινους επισκέπτες. Μήπως ό,τι μήνυμα ήταν να στείλουν το έστειλαν και μας προετοιμάζουν τώρα για μια προσέγγιση «πρόσωπο με πρόσωπο»;

Οι σκληροτράχηλοι στρατιώτες του 14ου Σώματος του ινδικού στρατού που περιπολούν μαζί με την συνοριακή αστυνομία του Θιβέτ (ITBP) κατά μήκος των συνόρων με την Κίνα στις περιοχές Ladakh στο Τζαμού, Κασμίρ, Thakung κοντά στη λίμνη Pangong Tsο και Arunachal Pradesh στα βορειοανατολικά της Ινδίας, νιώθουν στο πετσί τους τι θα πει τρόμος!

Μεταξύ 1ης Αυγούστου και 15ης Οκτωβρίου, έχουν δει εκατοντάδες φωτεινά UFO να πετούν πάνω από τα κεφάλια τους ημέρα και νύχτα! Μόνο μια μονάδα του ITBP από το Thakung, ανέφερε στο Αρχηγείο Στρατού και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού πάνω από 100 εμφανίσεις !


Η συγκεκριμένη περιοχή στην Ινδία φαίνεται πως αποτελεί προσφιλή προορισμό για τα μυστηριώδη ιπτάμενα -και όχι μόνο- αντικείμενα.

Το 2004 πέντε γεωλόγοι του Διαστημικού Κέντρου Εφαρμογών του ISRO στην Αχμανταμπάντ, οι εννέα συνοδοί τους και ο επικεφαλής τους δρ Anil Kulkarni φέρονται να κατέγραψαν σε κάμερες επί 40΄ λεπτά ένα είδος ανθρωποειδούς ρομπότ το οποίο περπάτησε σε απόσταση 50 μέτρων από αυτούς στην κοιλάδα Samudra Tapu και εξαφανίστηκε στον αέρα!

Το βίντεο ή οι φωτογραφίες διαβιβάστηκαν στον στρατό και τις υπηρεσίες πληροφοριών και από τότε κανείς δεν τα είδε, ούτε έγινε η παραμικρή αναφορά!

Αν και αυτά τα φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα μοιάζει να απογειώνονται από την κινεζική πλευρά και να διασχίζουν αργά τον ουρανό για τρεις ως πέντε ώρες πριν εξαφανιστούν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, οι αυτόπτες μάρτυρες διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για κινεζικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) ή δορυφόρους. Παρ’ ότι ο στρατός μετέφερε μια κινητή επίγεια μονάδα ραντάρ και έναν αναλυτή φάσματος, δεν μπόρεσε να καταγράψει ένα από τα αντικείμενα που ήταν ορατό με γυμνό μάτι. Έτσι, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν «μη μεταλλικό». Αστρονόμοι από το Ινδικό αστρονομικό παρατηρητήριο στο Hanle, μελέτησαν τα φαινόμενα στον αέρα για τρεις ημέρες στα τέλη Σεπτεμβρίου αλλά δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν με βεβαιότητα τι ήταν. Απέκλεισαν, όμως, το ενδεχόμενο να πρόκειται για μετεωρίτες, κομήτες ή αστεροειδείς.

Αυξημένες κατά 60% είναι οι εμφανίσεις UFO και στην Τουρκία κατά το 2012, σύμφωνα με τους ερευνητές του Sirius UFO Space Sciences Research Center που έχουν καταγράψει προοδευτική αύξηση κατά 15 με 20% την τελευταία δεκαετία!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αναφορές στο εξάμηνο Απριλίου- Σεπτεμβρίου που συνοδεύονται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, έφτασαν τις 3.262!

Ανάλογη έξαρση στο φαινόμενο των θεάσεων UFO παρατηρείται και στην Ελλάδα με πλήθος καταγραφών, κυρίως στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αλλά και σε πολλές περιοχές της περιφέρειας.

Μυστηριώδη φώτα εμφανίζονται και μακριά από τη Γη. Στις 28 Οκτωβρίου, ένας παρατηρητής από το Snezhinsk της Ρωσίας εντόπισε στη δεξιά πλευρά της Σελήνης μια παράξενη λάμψη.

Είχε διάρκεια μόνο ενός δευτερολέπτου, αλλά ήταν αρκετό για να καταγραφεί σε ένα χώρο όπου -θεωρητικά- υπάρχει μόνο το απόλυτο κενό.

Την ίδια ημέρα, ένα παρόμοιο περιστατικό κατέγραψαν και όταν οι κάμερες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού (ISS)! Ήταν η ημέρα που ο τυφώνας Sandy σάρωνε τις ΗΠΑ….

Ωστόσο, την ίδια περίοδο οι άλλοτε πυκνές εμφανίσεις αγρογλυφικών μειώνεται με ραγδαίο ρυθμό λες και οι κατασκευαστές τους θέλουν να δείξουν πως ολοκλήρωσαν το έργο τους!

Κατά τον Οκτώβριο εντοπίστηκαν μόλις τρία, πολύ λιγότερα από τους προηγούμενους μήνες.

Ένα δημιουργήθηκε στο Hidden Valley του Main στις ΗΠΑ στις 6 Οκτωβρίου, άλλο ένα στην Santa Catarin της Βραζιλίας στις 13 Οκτωβρίου και το τελευταίο στις 14 Οκτωβρίου στο Windmill Hill, στο «αγαπημένο» για τους δημιουργούς αγρογλυφικών Wiltshire της Βρετανίας.

Τι σημαίνουν, λοιπόν αυτά τα περιέργως αντίστροφα φαινόμενα, η αύξηση των θεάσεων UFO στη Γη και τη Σελήνη και η μείωση των αγρογλυφικών;

Θα μπορούσε να αποτελούν «πρόβα τζενεράλε» για τη λύση του μυστηρίου των UFO, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον της ανθρωπότητας;

Περισσότερα άρθρα θα βρείτε στης κατηγορίες  

UFO   ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! ΠΗΓΗ
aneksigita-fainomena
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ