2012-11-11 21:36:06
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... «ΕΦΥΓΕ» Ο ΑΤΙΛΙΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια σίγησε η θρυλική τρομπέτα του "Γ. Καραϊσκάκης", αφού έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός «Ατίλιο», κατά κόσμον, Βασίλης Δουρίδας, ένα σύμβολο του ερυθρόλευκου κόσμου και της εξέδρας του Ολυμπιακού.

Ο «Ατίλιο» έφυγε από τη ζωή στις 11 Νοεμβρίου του 1994, ωστόσο άφησε πίσω του τις αναμνήσεις της αγνής εποχής των ελληνικών γηπέδων και η τρομπέτα του ακόμα ηχεί στα αυτιά του λαού του Θρύλου.

Με την… πολεμική μελωδία του που συνεχίζει μέχρι σήμερα να δονεί το Καραϊσκάκη, ξεσήκωνε την εξέδρα για να ακουστεί στο τέλος η ιαχή... «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός».

Το πάθος για τον Θρύλο παραμένει ίδιο, ωστόσο οι πιο παλιοί, που το έζησαν κιόλας, παραδέχονται ότι η εξέδρα με τον «Ατίλιο» ήταν... αλλιώς. Όσοι τον έζησαν και τον πρόλαβαν στο παλιό Καραϊσκάκη κρατούν όλες τις θρυλικές στιγμές αλλά και το παράπονο που δεν πρόλαβε να ζήσει τον Ολυμπιακό στην εποχή που γιγαντώθηκε αλλά και το νέο Καραϊσκάκη Το βλέπει όμως από εκεί ψηλά και μαζί με τα αδέλφια μας που είναι κοντά του, χαίρονται με τις νίκες και τις επιτυχίες του Θρύλου, γιατί όλοι τους είναι αναμεσά μας πάντα...
 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ