2012-11-11 23:21:07
Φωτογραφία για ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ : ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ 37 ΛΕΠΤΑ!
Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Τζίμης Κουστένης, ο οποίος αποκάλυψε ποιο είναι το μεγάλο στοίχημα φέτος για το Περιστέρι.

"Το όνομα του αντιπάλου μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Γνωρίζαμε τις αδυναμίεςμας και ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ πλήρης. Ο τρόπος να ανταπεξέλθουμε ήταν να δώσουμε το 110% και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Εδιναν ενέργεια όλοι τους, ακόμα και από τον πάγκο. Δεν γίναμε σάκος του μποξ και φανήκαμε ανταγωνιστικοί για 37 λεπτά.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, χάσαμε με ένα πόντο και ένα καλάθι, κάτι που δείχνει ότι έχουμε διάρκεια. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Προέχει η σκληρή δουλειά και στο Περιστέρι να εκμεταλλευτούμε την ώθηση του κόσμου. Είπαμε όλοι μας στο Περιστέρι ότι το στοίχημα μας είναι να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό σύνολο και να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Ενα γεμάτο γήπεδο θα είναι δύσκολο για κάθε έναν να περάσει από εδώ. Πέρα από την εξυγίανση της ομάδας και την παραμονή μας, ο στόχος είναι να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο".

Όσο για την παρουσία του Τζόουνς ο Έλληνας τεχνικός είπε πως πρόκειται για έναν παίκτη που "προέρχεται ένα από τα καλύτερα κολέγια της Αμερικής, το Ιντιάνα. Είχε σοβαρό τραυματισμό, αλλά αποφασίσαμε να τον περιμένουμε, επειδή θα ήταν αδύνατο να παίξει για εμάς. Εχει φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο, στο 90% της δύναμής του. Είναι πολύ ποιοτικός και είναι με την είσοδο του στο παιχνίδι ένας παίκτης που θα μας δώσει λύσεις".
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Την... καθάρισε!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Την... καθάρισε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ