2012-11-13 14:18:47
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - Γ.Σ.Ν.Ε.
Την Παρασκευή 9 Νοέμβριου 2012 περατώθηκε, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή,  ( μετά από έγκριση του Γ.Ε.ΕΘ.Α. ) το δεύτερο και τελευταίο  κομμάτι της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - Γ.Σ.Ν.Ε.

 Η εκπαίδευση είχε ως στόχο την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στα παρακάτω :  πολεμικά τραύματα, εγκαύματα, ορθοπεδικά τραύματα, εξασφάλιση αναπνευστικού αγωγού, ΡΒΧΠ, διαχείριση Toxals  και διαχείριση μαζικών συμβάντων – κρίσεων.

 Στην εκπαίδευση έλαβαν μέρος 38 εφ. Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες καθώς και 9 στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και 5 στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

 Η ομοσπονδία μας θέλει να ευχαριστήσει τους κ. αρχηγούς Γ.Ε.Σ. και Γ.Ε.ΕΘ.Α. για την δοθείσα έγκριση, τον Διοικητή του 424 ΓΣΝΕ Ταξίαρχο κ. Λειβαδιώτη για την στήριξη του αιτήματος μας και ιδιαιτέρως του εκπαιδευτές μας που αφιέρωσαν χρόνο πέρα του ωραρίου τους για την εκπαίδευση των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ, τους  Γεν. Αρχίατρο κ. Καζαμία,  Αρχίατρο κ. Χριστοδούλου, Αρχίατρο κ. Αθανασόπουλο και Αρχίατρο κ. Βακάλη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

              

             ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

           ΕΦ. ΥΠΛ/ΓΟΣ Π.Ζ/ΕΙΔ. ΔΥΝ.

                     

             ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

                          ΕΦ. Λ/ΓΟΣ Π.Ζ
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η «ζημιάρα» Katie Price
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η «ζημιάρα» Katie Price
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ