2012-11-13 21:16:41
Φωτογραφία για Σιστιακόφ-Δώνης μίλησαν για τον νέο ΠΑΟΚ
Ο απεσταλμένος του Ιβάν Σαββίδη και ο Γιώργος Δώνης ανέλυσαν για αρκετή ώρα τα δεδομένα γύρω από το αγωνιστικό τμήμα των "ασπρόμαυρων".

Μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στη Νέα Μεσημβρία, ο Γέρμαν Σιστιακόφ είχε τετ α τετ με τον Γιώργο Δώνη για περίπου 45 λεπτά.

Ο απεσταλμένος του Ιβάν Σαββίδη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Ελληνα τεχνικό για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και κυρίως για την λογική πάνω στην οποία έχει δομηθεί ο νέος ΠΑΟΚ.

Μάλιστα άκουσε τον Δώνη να του ξεκαθαρίζει πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε όποιο πλάνο τελικά επιλέξει να εφαρμόσει ο Σαββίδης.

Αυτό είναι ένα από τα θέματα που θα συζητήσει ο Σιστιακόφ με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ στη Ρωσία και ο τελευταίος θα πάρει μια απόφαση για ποιο ακριβώς θα είναι το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ, αν δηλαδή επιμείνει στη παραγωγή παικτών έτσι ώστε σε βάθος τριετίας ή τετρατίας να κάνει μια ομάδα που θα "χτυπήσει" στα ίσα τον τίτλο ή θα επιλεγεί ένας πιο γρήγορος δρόμος με ένα μεταγραφικό μπαράζ που θα φέρει στη Τούμπα έτοιμους ποδοσφαιριστές με βασική επιδίωξη να πάρουν άμεσα τα σκήπτρα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ