2012-11-13 21:52:53
Φωτογραφία για Τζόγος: Το πλυντήριο για το ξέπλυμα του μαύρου και παράνομου χρήματος!
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

 

Η είδηση Διεθνή επενδυτικά fund, κολοσσοί της παγκόσμιας βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών και ιντερνετικού τζόγου, επιχειρηματικά γκρουπ από Κίνα-Γερμανία-Καναδά-ΗΠΑ, η Intralot του ομίλου Κόκκαλη, Τσέχος μεγαλομέτοχος της Τρ. Πειραιώς και ο επιχειρηματίας Γ. Μελισσανίδης περιλαμβάνονται στη λίστα υποψηφίων αγοραστών του αποκρατικοποιούμενου ΟΠΑΠ.

Ο σχολιασμός …

Πραγματικά είναι άξιο λόγου το ενδιαφέρον όλων αυτών των “εντίμων” διεθνών επιχειρήσεων αλλά και των εγχώριων κυρίων για την αγορά του ΟΠΑΠ (και των υπολοίπων τυχερών παιχνιδιών) της χρεοκοπημένης Ελλάδας και των εξαθλιωμένων Ελλήνων. Των κυρίων οι οποίοι προεξοφλούν ότι οι Έλληνες τα λιγοστά τους λεφτά (που σε λίγο καιρό δεν θα φτάνουν ούτε για την τροφή τους) θα συνεχίσουν να τα τζογάρουν στα τυχερά παιχνίδια!

Με όλη αυτή την πρεμούρα για την διεκδίκηση και την ανάληψη του κρατικού τζόγου είναι προφανές και ηλίου φαεινότερο αυτό που πλανάτε εδώ και χρόνια για τον εν λόγω χώρο δηλ. ότι όλο αυτό το κύκλωμα στην ουσία είναι μια καλοστημένη μηχανή ξεπλύματος μαύρου και παράνομου χρήματος!

Υποσημείωση

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει για την διαβολική τύχη πολλών “παιχτών” που έχουν κερδίσει πάμπολλες φορές (μάλιστα κάποιοι αγόραζαν από άλλους κερδισμένα δελτία) νομιμοποιώντας έτσι και παρουσιάζοντας ως έσοδα στην φορολογική τους δήλωση μεγάλα χρηματικά ποσά.

 

 e-mail: [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ