2012-11-14 23:12:04
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΣΕΪΓ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Οι Νέοι του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα του NexGen Series, απέναντι στη γαλλική ομάδα.

Την τελευταία τους προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι Νέοι του Ολυμπιακού,πριν τεθούν αντιμέτωποι,αύριο το απόγευμα, με τη γαλλική Μαρσέιγ, για το NextGen Series.

Ο Μπερντ Στορκ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ρουγκάλα,ενώ ο Λεάντρο δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να είναι έτοιμος για αύριο. Η συμμετοχή του, βέβαια, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη γυμνάστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης και οι Νέοι της Μαρσέιγ,οι οποίοι έμειναν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, τονίζοντας στους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων" ότι ο χώρος στον οποίο προπονούνται είναι υπερσύγχρονος και παρέχει όλες τις ανέσεις.

Η 18άδα την οποία θα επιλέξει ο Μπερντ Στορκ θα γίνει γνωστή αύριο, λίγες ώρες πριν από το ματς, η σέντρα του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ