2012-11-15 20:59:05
Φωτογραφία για Πάλι εκτός ο Γκαρσία
Ο Πάμπλο Γκαρσία αισθάνθηκε και πάλι «βαρύ» το πόδι του με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το σημερινό πρόγραμμα προπόνηση. Επέστρεψαν οι Έλληνες διεθνής, αναμένεται οι Λάζαρ και Κουμαλό.

Μπορεί στο φιλικό με την Κ20 να αγωνίσθηκε κανονικά σήμερα(15/11) όμως ο Πάμπλο Γκαρσία μπήκε και πάλι στα πιτς. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος δεν συμμετείχε ο καθώς αισθάνθηκε και πάλι «βαρύ» τον τετρακέφαλο του. Με αποτέλεσμα η παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ να είναι αμφίβολη.

Για άλλη μια μέρα ο Λιάμ Λόρενς και ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Οι τέσσερις Έλληνες διεθνείς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Σταφυλίδης και Πέλκας επέστρεψαν μετά το τέλος των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές ομάδες και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη από τη Ρουμανία ο Κοστίν Λαζάρ, ενώ αύριο θα επιστρέψει από τη Νότιο Αφρική ο Μπογκανί Κουμαλό. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση αποθεραπείας, λόγω του χθεσινού φιλικού αγώνα με την Κ-20.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ