2012-11-15 21:19:53
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΣΕΪΓ 1-1
Ισόπαλοι Ολυμπιακός και Μαρσέιγ στο "Γ. Καραϊσκάκης" με σκορ 1-1 για το Next Gen Series και τις ελπίδες για πρόκριση να παραμένουν ζωντανές για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πίεσαν για τη νίκη τους Γάλλους αλλά δεν τα κατάφεραν, κόντρα και στο "βρώμικο" παιχνίδι των παικτώνν της Γαλλικής ομάδας.

Το 1-1 με την Μαρσέιγ αδικεί τους Νέους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν καλύτεροι από ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν πολύ τους Γάλλους για τη νίκη που θα τους έφερνε στην κορυφή του ομίλου, αλλά δεν τα κατάφεραν εξ' αιτίας και του πολύ σκληρού παιχνιδιού των Γάλλων που τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες!

Ο αρχηγός τους, κλώτσησε εν ψυχρώ τον Λύρα και αποβλήθηκε, ενώ μόνο από τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού, αφού ειδικά από το 75' αι μετά, οι Γάλλοι σημάδευαν μόνο πόδια.

Αντίθετα, ο παίκτης της Μαρσέιγ που τραυματίστηκε στον αστράγαλο (μάλλον σοβαρά) και αποχώρησε, ήταν καθαρό πάνω στη φάση και δεν υπήρχε κανένα εσκεμμένο χτύπημα από παίκτη του Θρύλου.


Η Μαρσέιγ προηγήθηκε στο 32' με τον Ντιοπ, ο οποίος ήταν ο παίκτης που τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε με φριχτούς πόνους από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο 45' με τον Ιωαννίδη μετά από έξοχη μπαλιά του Βουτσιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μπερντ Στορκ ήταν πολύ καλύτεροι αλλά δεν αξιποίησαν τις ευκαιρίες τους, με κορυφαία αυτή του Γκίνο στο 72'.

Η Μαρσέιγ επέλεξε σκληρό παιχνίδι, οι παίκτες της χτυπούσαν στο... ψαχνό και όπως ήταν φυσικό υπήρξε ένας γενικός εκνευρισμός στο ματς και δύο αποβολές, του Σαρλ και του Σπαρανιά.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Μαρσέιγ παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου με 8 βαθμούς σε 5 ματς ενώ ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος με 6 βαθμούς. Αργότερα απόψε παίζουν η Μπιλμπάο με την Άρσεναλ.

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης (39' Δημακάκος), Βούρος, Λεάντρο, Μανώλης Σιόπης, Δημήτρης Σιόπης (81' Πασαλίδης), Βουτσιώτης (61' Γκίνο), Ιωαννίδης, Σουκιάς (39' Παπασάββας, 81' Βέργος), Λύρας.

Μαρσέιγ: Σι, Εμρουτζά, Ποπέσκου, Τσαρλς, Μεντί, Μασινί, Ζομπεγιό, Ντιόπ (60' Αλί Σαΐντ), Ανανί (71' Κισακού), Λοϊακονό, Πομιέ (71' Αραΐ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ