2012-11-15 21:20:08
Φωτογραφία για Στο Los Angeles η νέα Porsche Cayman
Τη δεύτερη γενιά του μικρού, σπορ της αυτοκινήτου ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Porsche. Η νέα Cayman έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του μήνα, στην έκθεση του Los Angeles.

Για την ακρίβεια η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε πως «ένα νέο, compact, σπορ αυτοκίνητο» θα αποκαλυφθεί στο Los Angeles. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο μοντέλο που να προετοιμάζει κάτω από την 911, εύκολα οδηγείται κανείς στο συμπέρασμα περί τίνος πρόκειται. Επίσημες φωτογραφίες δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα, αναμένεται όμως ότι οι όποιες εμφανισιακές διαφορές θα είναι ελάχιστες, σε σχέση με την κατασκοπευτική εικόνα που σας παρουσιάζουμε.

Η σχεδίαση του αυτοκινήτου παραπέμπει στη νέα Boxter, πράγμα αναμενόμενο. Επίσης, τα δύο οχήματα θα μοιράζονται αρκετά μέρη, μεταξύ των οποίων -πιθανότατα- και κινητήρες. Εάν επιβεβαιωθεί αυτό, η απλή Cayman θα φέρει ένα σύνολο 2,7 λίτρων με 261 ίππους και η Cayman S το μεγαλύτερο κινητήρα των 3,4 λίτρων, με τους 311 ίππους. Όπως και να έχει, ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα. Στις 28 Νοεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια και τότε θα παρουσιάσουμε όλα τα επίσημα στοιχεία.

 

 
autotriti
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ