2012-11-15 21:39:45
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΙΜΚΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΕ... INSTANT REPLAY! *BINTEO*
Προβάδισμα πρόκρισης για το top-16, πήρε η Χίμκι με τη νίκη της επί της Φενέρμπαχτσε στη Μόσχα. Οι Ρώσοι επικράτησαν με 71-70 χάρη σε καλάθι του KC Ρίβερς στο τέλος και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου, όπου βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός!

Αξίζει να σημειωθεί πως για να μετρήσει το τελευταίο καλάθι του Αμερικανού έγινε χρήση του instant replay από τους διαιτητές ώστε να επιβεβαιώσουν πως δεν ήταν αντικανονικό!

Η Φενέρμπαχτσε παρότι είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση του παιχνίδιου και έφτασαν να προηγούνται στο σκορ, δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Μάλιστα στην τελευταία τους επίθεση είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το παιχνίδι αλλά ο Ντέιβιντ Άντερσεν αστόχησε. Τουλάχιστον για τους ίδιους, κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά του πρώτου αγώνα (είχαν κερδίσει με +12) κάτι που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στο τελικό πλασάρισμα.


Στην τελευταία επίθεση ο Ρίβερς πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και σκόραρε με τους τρεις διαιτητές να μην είναι σίγουροι για το αν είναι εμπρόθεσμο. Όπως φαίνεται λαο από το βίντεο, το καλάθι καλώς μέτρησε καθώς το ταμπλό "κοκκίνησε" αφότου έιχε φύγει η μπάλα από τα χέρια του παίκτη. Το πρόβλημα όμως ήταν, όπως φαίνεται, πως το χρονόμετρο δεν ήταν απόλυτα συγχρονισμένο με το ταμπλό!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φενέρ αγωνίστηκε δίχως τον τραυματία Μπο Μακ Κάλεμπ, ενώ σε… ρηχά νερά έμεινε ο Μάικ Μπατίστ.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 39-29, 56-51, 71-70

ΧΙΜΚΙ: Ογκουστίν 2, Φριτζόν 12, Κόπονεν 3, Λόντσαρ 4, Ρίβερς 14, Μόνια 5, Κχβοστόφ, Ζουκανένκο 3, Πλάνινιτς 11, Ντέιβις 8, Νίλσεν 9.

ΦΕΝΕΜΠΑΧΤΣΕ: Ονάν 5, Ερμίς 11, Σάτο 9, Μπρέμερ 2, Άντερσεν 17, Σαβάς 2, Μπατίστ 5, Κάραμαν, Μπογκντάνοβιτς 11, Πρέλντζιτς 8.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
iSHSHit: Cydia   Utilities free (update)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
iSHSHit: Cydia Utilities free (update)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ