2012-11-17 23:37:56
Φωτογραφία για ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ-Μιλάει για πρώτη φορά μετά το ατύχημα
Την πρώτη της συνέντευξη μετά το ατύχημα που είχε το βράδυ της πρεμιέρας, παραχώρησε η "απόλυτη" σταρ της μουσικής σκηνής, Άννα Βίσση.

Η γνωστή τραγουδίστρια "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε στο περιοδικό "ΕΓΩ" και την δημοσιογράφο Τζοβάνα Βλάχαβα για όλα όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ του ατυχήματος.

Σε ερώτημα της δημοσιογράφου για το ποια ήταν τα συναισθήματα της εκείνη την στιγμή, αλλά και τις επόμενες μέρες νοσηλείας της στο νοσοκομείο απαντά:

"Δεν θα ήθελα να περιγράψω τίποτα, γιατί ήταν σοκαριστικό όλο αυτό που συνέβη και δεν μου αρέσει να το θυμάμαι. Το μόνο ευχάριστο ήταν πως αποτέλεσε μία ακόμη απόδειξη αγάπης από τη μεριά των ήδη αγαπημένων μου ανθρώπων".

Μιλώντας για την κόρη της Σοφία και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να της χαρίσει ένα εγγονάκι τονίζει ότι είναι ήδη έτοιμη να υιοθετήσει το ρόλο της γιαγιάς! "Είμαι έτοιμη να γίνω η απόλυτη...γιαγιά! Αυτή δεν είναι η εξέλιξη της απόλυτης Ελληνίδας σταρ άλλωστε;", ανέφερε η τραγουδίστρια.


Σχετικά με το πιο ξενέρωτο και το πιο ερωτεύσιμο στοιχείο που έχουν οι Έλληνες είπε:

"Το πιο ξενέρωτο είναι ο ρατσισμός που εκδηλώνουν κάποιοι "πολύ" άντρες για τους γκέι και το πιο ερωτεύσιμο είναι όταν ξέρουν, για παράδειγμα, πως μπορείς να θες κοιμηθείς μαζί τους κι εκείνοι να προσπαθούν ακόμα να σε εντυπωσιάσουν με το πνεύμα τους. Τώρα, αυτό που είπα μπορεί να είναι και σπαστικό, αλλά αυτό μου ήρθε. Ας το πούμε βασανιστικά ερωτεύσιμο!".

Επιπλέον δεν δίστασε να αναφέρει πώς αντιμετωπίζει όσα της έχουν προσάψει κατά καιρούς για νευρική ανορεξία, ναρκωτικά μέχρι και ομοφυλοφιλικές τάσεις.

"Κοιτάξτε, μου έχουν προσάψει και τον τίτλο της "απόλυτης Ελληνίδας σταρ", οπότε όλα τα άλλα μάλλον είναι... αξεσουάρ, που πάνε μαζί με αυτόν. Είναι το "πακέτο" που λέμε. Δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζω, δηλαδή εγώ, αλλά η μερίδα εκείνη του κόσμου που μου τα προσάπτει, γιατί είναι δικά τους προβλήματα, δικές τους ιδέες, δικές τους ανασφάλειες",δήλωσε η Άννα Βίσση.
radar
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ