2012-11-19 09:26:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Με δυναμικές κινητοποιήσεις ξεκινά η εβδομάδα για τους εργαζόμενους στο Δήμο
Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στόχος των κινητοποιήσεων είναι να «εκτροχιαστεί» το μέτρο της διαθεσιμότητας, όπως αναφέρεται στο ψήφισμα της συνεδρίασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Παρασκευή.

Γενίκευση των καταλήψεων προαναγγέλλουν, ο ένας μετά τον άλλον, δήμαρχοι ανά την Ελλάδα. Να θυμίσουμε ότι και η δημοτική αρχή της Πάτρας αποφάσισε να βάλει τριήμερο λουκέτο στο δήμο αρχής γενομένης από αύριο.

Συγκεκριμένα, τα δημαρχεία που θα τελέσουν υπό κατάληψη υπολογίζονται πάνω από 250, βάσει των συμπεριφορών των τοπικών ΟΤΑ στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής.

Σφραγισμένα είναι ήδη εδώ και τρεις ημέρες σχεδόν όλα τα Γραφεία Προσωπικού, από τα οποία θα προέκυπταν οι λίστες των υπαλλήλων που προορίζονται για διαθεσιμότητα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει ζητήσει από τους συλλόγους-μέλη της επέκταση των καταλήψεων σε ΧΥΤΑ και αμαξοστάσια, ενώ έστειλε και μήνυμα στους δημάρχους να μη συνεργαστούν με την κυβέρνηση και να μην αποστείλουν τους «καταλόγους της ντροπής». Η ομοσπονδία των εργαζόμενων στην τοπική αυτοδιοίκηση προκήρυξε τετράωρη στάση εργασίας την ερχόμενη Τρίτη 20 Νοεμβρίου και πορεία από την πλατεία Καραΐσκάκη προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ