2012-11-19 15:02:14
Φωτογραφία για Τέλειο μακιγιάζ στα μάτια μόνο με ένα μολύβι!
Εκτός από τα cat eyes και τα smoky eyes, τα μολύβια ματιών δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα και όταν χρησιμοποιούνται μέσα από την γραμμή των βλεφαρίδων. Διάλεξε τη σωστή απόχρωση για τα μάτια σου και τόνισε το σχήμα αλλά και το χρώμα τους.

 

 

Τι εφέ δίνουν οι διαφορετικές αποχρώσεις στα μάτια σου;

Τα λευκά και οι ουδέτερες αποχρώσεις θα κάνουν το μάτι σου να φαίνεται πιο μεγάλο.  Ένα μαύρο μολύβι μπορεί να κάνει το μάτι σου να φαίνεται λίγο πιο μικρό, αλλά θα φαίνεται πιο έντονο. Ακόμη, κάνει πιο ξεχωριστό το περίγραμμα των ματιών σου. Οι σκούρες μπλε αποχρώσεις θα κάνουν αντίθεση με το λευκό του ματιού σου και θα το κάνουν να φαίνεται πιο έντονο.

 

 

Πρέπει να ταιριάζεις το μολύβι με το χρώμα των ματιών σου;

Για μπλε ή πράσινα μάτια επέλεξε ένα μολύβι στα χρώματα του ματιού σου αλλά σε πιο σκούρα απόχρωση. Έτσι θα αναδείξεις το χρώμα τους. Για σκούρα καφέ μάτια προτίμησε πιο έντονες και ανοιχτές αποχρώσεις. Αυτό θα φωτίσει τα μάτια σου. Το ίδιο ισχύει και για τις σκιές. Αν όμως θέλεις να επιλέξεις μια σκιά λευκή ή σε ουδέτερη απόχρωση, συνόδευσε την με ένα ανοιχτόχρωμο ή ουδέτερο μολύβι.


 

 

Ποιες αποχρώσεις πρέπει να αποφεύγεις;

Απόφυγε τις κίτρινες, χρυσές, κόκκινες ή ροζ αποχρώσεις καθώς αντανακλούν στο λευκό του ματιού σου και το κάνουν να φαίνεται πιο κίτρινο ή ροζ.

 

 

 

Μέχρι που πρέπει να συνεχίζεις την γραμμή;

Εξαρτάται από το σχήμα των ματιών σου. Όσο πιο πολύ φτάνει η γραμμή προς την εσωτερική γωνία του  ματιού, τόσο πιο ενωμένα θα φαίνονται τα μάτια σου. Το ιδανικό είναι να βάφεις τα 2/3 της γραμμής και να βάζεις λίγη ιριδίζουσα σκιά στην εσωτερική γωνία.http://www.shape.gr/
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ