2012-11-19 22:18:58
Φωτογραφία για Πασιαλής: «Δεν ξέρει που παίζει ο Κοέλιο»
Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Πασιαλής, προέτρεψε μέσα από δηλώσεις του τον Νούνο Κοέλιο να αφήσει την κριτική για την ομάδα και να αφοσιωθεί στην προσωπική του βελτιώση στον αγωνιστικό χώρο.

Τόνισε, μάλιστα, πως ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει καταλάβει σε τι ομάδα έχει έρθει, ενώ σχολίασε και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Πασιαλής στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τις δηλώσεις του Κοέλιο να παίζει πιο αμυντικά η ομάδα:

«Ο Κοέλιο δεν ξέρει που ήρθε, σε τι ομάδα, δεν γνωρίζει την ψυχολογία του κόσμου, το πνεύμα του κόσμου. Από τον Κοέλιο δεν περίμενα τέτοιες δηλώσεις, περίμενα να παίξει καλύτερα γιατί μπορεί. Δεν είναι σε καλή κατάσταση μετά από την άδεια που είχε πάρει. Βάλαμε τρία αμυντικά χαφ, πόσα να βάζαμε, πέντε; Τέσσερις αμυντικούς και τρία αμυντικά χαφ βάλαμε και μας έκανε ο ΠΑΣ δέκα τελικές στο πρώτο ημίχρονο, είναι θέμα ατονικής απόδοσης».


Για το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ:

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι ήταν μια γερή «σφαλιάρ» και ίσως μας κάνει καλό ώστε να συσπειρωθούμε πάλι από την αρχή. Αν δείτε την περσινή ομάδα και τη φετινή είναι τελείως διαφορετικές. Όταν αναλάβαμε εμείς την ομάδα είχε πέντε βαθμούς, καθόλου ήθος και ακολουθούσαν δύο ντέρμπι. Εμείς πιστέψαμε ότι μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα. Στο ματς με τον ΠΑΣ ήμασταν επαναπαυμένοι από τα καλά παιχνίδια που είχαμε κάνει. Νομίζω ότι καμία ομάδα δεν έχει ξαναμπεί έτσι στο γήπεδο, με τόσες πολλές ευκαιρίες. Θύμιζαν Μπαρτσελόνα τα Γιάννενα, πιστεύω πως μετά από δέκα χρόνια θα ξανακάνουν τέτοιο ημίχρονο. Εμείς τους το επιτρέψαμε».

Για το που είναι το πρόβλημα στην ομάδα:

«Τα αποτελέσματα τα φέρνουν οι καλές άμυνες και όχι η επίθεση. Το πρόβλημα είναι στην άμυνα και στα στημένα, θα δουλέψουμε ώστε να τα βελτιώσουμε. Υπάρχει πολύ απειρία στα μπακ και τρώμε γκολ από στημένα. Όλα τα ματς πλέον θα τα βλέπουμε σαν ντέρμπι γιατί χαλαρώσαμε με τον ΠΑΣ. Στην Κομοτηνή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε».
woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ