2012-11-20 08:59:56
Φωτογραφία για ΙΜΠΑΓΑΣΑ : ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για το αυριανό ματς με την Σάλκε.

«Δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μονπελιέ, όμως εμείς θα μπούμε για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση που θα δώσει χαρά στον κόσμο μας», τόνισε ο Αργεντινός χαφ και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς οπαδούς μας στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει δύναμη και έξτρα κίνητρο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα λίγο πριν πετάξει η αποστολή για την Κολωνία

Για το αυριανό παιχνίδι με την Σάλκε

«Πάμε στη Γερμανία με καλή ψυχολογία μετά και την τελευταία μας νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Η Σάλκε προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημά της και σίγουρα θα είναι επηρεασμένη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Τα 20 πρώτα λεπτά θα είναι πολύ κρίσιμα, ώστε να μη δεχθούμε κάποιο γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα, αφού θα είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένη, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στο ματς. Θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζουμε να τους δώσουμε μία χαρά».


Για τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση

«Σίγουρα υπάρχει διαφορά. Τότε εμείς δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας και δεν είχαμε και ρυθμό. Τώρα εμείς πάμε στον αγώνα προερχόμενοι από νίκη, ενώ η Σάλκε προέρχεται από ήττα. Σίγουρα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα και αυτά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς οπαδούς μας στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει δύναμη και έξτρα κίνητρο. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το ματς κόντρα στη Μονπελιέ, όμως εμείς θα μπούμε για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση που θα δώσει χαρά στον κόσμο μας».

Για το αν οι Πειραιώτες θα παίξουν πιο χαλαροί, από τη στιγμή που έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την παρουσία τους στο Europa League

«Είναι πλεονέκτημα για μας ότι δεν θα έχουμε άγχος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι εμείς θα είμαστε χαλαροί απέναντι στην Σάλκε, θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και για μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ