2012-11-20 09:02:34
Φωτογραφία για «Με τον κόσμο για την πρόκριση!»
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Γερμανία πανέτοιμος να «χτυπήσει» τη Σάλκε, με τον Πάουλο Μασάντο να τονίζει ότι οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στο Γκεζελκίρχεν με το... μαχαίρι στα δόντια!

Οι «ερυθρολεύκοι» «πέταξαν» για το πιο κρίσιμο παιχνίδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο μπορούν να κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η αναμέτρηση δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη, στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι Γερμανοί είχαν κερδίσει 2-1 και ο Μασάντο, πριν την αναχώρηση, στάθηκε στο έξτρα κίνητρο που δίνει ο κόσμος και στη μεγάλη σημασία που έχει για όλους στον Ολυμπιακό η αναμέτρηση.

Για το αυριανό παιχνίδι με την Σάλκε : «Πάμε στη Γερμανία με καλή ψυχολογία μετά και την τελευταία μας νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Η Σάλκε προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημά της και σίγουρα θα είναι επηρεασμένη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Τα 20 πρώτα λεπτά θα είναι πολύ κρίσιμα, ώστε να μη δεχθούμε κάποιο γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα, αφού θα είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένη, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στο ματς. Θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζουμε να τους δώσουμε μία χαρά».


«Με τον κόσμο για την πρόκριση!»

Για τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με την πρώτη τους αναμέτρηση: «Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με εκείνη την περίοδο. Τώρα προερχόμαστε από νίκη με την Κέρκυρα και η Σάλκε ηττήθηκε από την Λεβερκούζεν. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς οπαδούς μας στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει δύναμη και έξτρα κίνητρο. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το ματς κόντρα στη Μονπελιέ, όμως εμείς θα μπούμε για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση που θα δώσει χαρά στον κόσμο μας».

Για το αν οι Πειραιώτες θα παίξουν πιο χαλαροί, από τη στιγμή που έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την παρουσία τους στο Europa League: «Έχει μεγάλη σημασία για εμάς το αν θα συνεχίσουμε ή όχι στην Ευρώπη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι εμείς θα είμαστε χαλαροί και δεν έχουμε κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ