2012-11-20 09:56:20
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ...ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο

Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στις αρχές του μήνα και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα, όπως ανέφερε η τοπική Berliner Morgenpost. 

Ο Σόιμπλε, που έλειπε την ώρα του περιστατικού, έχει ρητά ζητήσει να μην υπάρχει μόνιμη φύλαξη στο σπίτι του (παρά το ότι ο ίδιος είχε πέσει στο παρελθόν θύμα επίθεσης).

To περιστατικό, όπως ανέφερε η εφημερίδα την Τρίτη, συνέβη στις 7 Νοεμβρίου μεταξύ 18:00 και 21:00. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας που επικαλέστηκε η εφημερίδα αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες, ενώ το υπουργείο Οικονομικών περιορίστηκε στο ότι δεν σχολιάζει θέματα ασφάλειας.

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα, υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας περιέγραψε το γεγονός ως «κραυγαλέο πρόβλημα ασφάλειας», αν και δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι δράστες επέλεξαν εν γνώσει τους το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ το ίδιο στέλεχος τόνισε: «Ο κ. Σόιμπλε σίγουρα έχει δίπλα του καλό προσωπικό ασφαλείας. Αλλά θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση να πρόκειται για κάποιον ψυχοπαθή».

ΔΟΛ/ΑΠΕ/Γερμανικό

Σ.Σ.

Βρε μπας και ήταν κανένας Έλληνας, έτσι για να κάνει ''χουνέρι'' στο... αφεντικού μας;
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ