2012-11-22 10:30:04
Φωτογραφία για Άκαρπη η επαφή για Χολέμπας
Ο Γερμανός ατζέντης του Χοσέ Χολέμπας είχε σύμφωνα με πληροφορίες επαφή με τον Γιάννη Βρέντζο στην Γερμανία για το συμβόλαιο του παίκτη, που όμως δεν απέφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ένα σωρό σκάουτερ και ατζέντηδες (κυρίως από ομάδες της Γερμανίας) βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Veltins Arena για να παρακολουθήσουν παίκτες του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στους Τοροσίδη, Χολέμπας και Μήτρογλου και ενώ έγινε και κουβέντα για το συμβόλαιο του διεθνούς αριστερού μπακ.

Ο κ. Βρέντζος είχε σύμφωνα με πληροφορίες μία μικρής διάρκειας συζήτηση με τον εκπρόσωπο του Χολέμπας για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που όμως απέβη άκαρπη. Όπως προέκυψε δεν βρέθηκε ακόμα η χρυσή τομή για να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής και για τα επόμενα χρόνια στον σύλλογο.

Από τον Ολυμπιακό πάντως τόνιζαν ότι δεν είχε προκύψει έως αργά το βράδυ της Τετάρτης καμία ουσιαστική εξέλιξη για τα συμβόλαια των Χολέμπας, Τοροσίδη και Τζιμπούρ. Όλα δείχνουν πως τα νεότερα αναμένονται μετά τον πολύ σπουδαίο και δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ