2012-11-22 12:27:38
Φωτογραφία για Ευρωλίγκα: Για τη νίκη-ρεβάνς ο Ολυμπιακός απέναντι στην Εφές
Την Ανατόλου Εφές υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ (21:45), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα (3ος όμιλος) και θα επιδιώξει τη νίκη, με την οποία «αγκαλιάζει» την πρόκριση και παράλληλα εκτοπίζει τους Τούρκους, με τους οποίους ισοβαθμεί, από τη δεύτερη θέση.

Με τις δύο τελευταίες εκτός έδρας νίκες, σε Μιλάνο και Βιτόρια, οι «ερυθρόλευκοι» έπεισαν ότι βαδίζουν στο δρόμο της επιστροφής προς τις μεγάλες εμφανίσεις, αρχίζοντας να θυμίζουν την ομάδα που πριν από μερικούς μήνες στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί η βαριά ήττα του πρώτου αγώνα (72-98), όταν ο Ντόρσεϊ με τα παιδιάστικα καμώματά του είχε κάνει άνω-κάτω την ομάδα. Τώρα Ντόρσεϊ δεν υπάρχει, υπάρχει όμως ο Πάουελ που παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει ότι θα είναι αρκετά χρήσιμος.

Η πειραϊκή ομάδα θα παραταχθεί πλήρης, καθώς ο Άντιτς επέστρεψε μετά τη μονοήμερη άδεια που είχε λάβει. Είναι αξιοσημείωτο, πάντως, ότι στον όμιλο του Ολυμπιακού δύο ομάδες θα παραταχθούν με νέα πρόσωπα στην τεχνική ηγεσία αυτή την αγωνιστική, αφού η Κάχα Λαμποράλ προσέλαβε τον Ζαν Τάμπακ στη θέση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ η (απρόσμενη) παραίτηση του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς έφερε στην Τσεντεβίτα τον μέχρι πρότινος βοητό του, Γιάκσα Βούλιτς
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O σκοπός...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O σκοπός...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ