2012-12-01 16:03:32
Φωτογραφία για Χάντμπολ: Ευρωπαϊκές μάχες για το γόητρο
Διομήδης Άργους και Αερωπός Έδεσσας δεν έχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης, αλλά θέλουν τη νίκη κόντρα σε Ράιν Νέκαρ Λόβεν και Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς αντίστοιχα για λόγους γοήτρου, ψυχολογίας, αλλά και για το ελληνικό χάντμπολ.

Ο Αερωπός έχοντας χάσει 38-25 στην Σερβία φιλοξενεί το Σάββατο (1/12, 18:00) στην Έδεσσα την Ραντνίτσκι με το παιχνίδι να παίρνει γιορτινό χαρακτήρα, αφού θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς που θα διεξαχθεί στο συγκεκριμένο κλειστό.

«Ζητάμε μία καλή εμφάνιση και αν μπορέσουμε μία νίκη, έστω και με ένα γκολ διαφορά. Είναι θέμα γοήτρου και ψυχολογίας. Είναι μια καλή εμπειρία αυτά τα παιχνίδια και για σύλλογο και για παιδιά. Τα βλέπουμε ως μια παρακαταθήκη για το μέλλον», τόνισε ο προπονητής

Χρήστος Τζουβάρας.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος και Κυπελλούχος Ευρώπης Διομήδης Άργους θα αγωνιστεί στο κλειστό του Λουτρακίου την Κυριακή (2/12, 18:30) κόντρα στην πανίσχυρη Ράιν Νέκαρ Λόβεν στη ρεβάνς του 37-17
. Εκτός από έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, οι «Λύκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν και την κούραση. Αυτό θα είναι το 4η συνεχόμενο ματς που θα παίξουν σε υψηλούς ρυθμούς μέσα σε δύο εβδομάδες, ενώ ακολουθούν Τετάρτη και Σάββατο, το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και το νοκ άουτ παιχνίδι στην Έδεσσα κόντρα στον Αερωπό για το Κύπελλο.

Ο πίβοτ της ομάδας Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου, σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Να αποδείξουμε ότι η εικόνα του πρώτου ματς στη Γερμανία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έχουμε να κερδίσουμε πολλά από αυτό το ματς. Σίγουρα υπάρχει κόπωση και είναι επίφοβο σκηνικό, αλλά και είναι μέσα στη ζωή μιας ομάδας που είναι μεγάλη και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Όλοι μας πρέπει να υπερβούμε εαυτούς σε αυτή την δύσκολη σειρά των αγώνων».

Σχετικές Ειδήσεις στο Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ