2012-12-02 22:38:19
Φωτογραφία για ΚΑΙ Η ΑΕΚ... «ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ» ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!
Σε 6 αγώνες εντός έδρας στη φετινή Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ έχει κόψει 61.805 εισιτήρια στο ΟΑΚΑ (μ.ο 10.301), ενώ ο Παναθηναϊκός σε ίδιο αριθμό αγώνων έχει κόψει 53.385 (μ.ο 8.898)!

Όλα αυτά τη στιγμή που έχουν κινητοποιηθεί συμμαχίες, έχει γίνει μεγάλη διαφήμιση, νέα πρόσωπα στη διοίκηση, σε αντίθεση με την ΑΕΚ.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ! 

Τι κάνει λοιπόν "νιάου νιάου" στα κεραμίδια;

Προφανώς όλοι έχουν καταλάβει (παρά την προσπάθεια των... αντικειμενικών) ότι αυτή η ομάδα δε πάει ούτε με... καρότσα και οι φωνές και τα ουρλιαχτά για αδικίες και άλλα τέτοια όμορφα δεν περνάνε πλέον στην πλειοψηφία του κόσμου... Φυσικά, αυτό δείχνει επίσης ότι δεν υπάρχει απήχηση σε αυτούς που τα λένε Τώρα να μου πείτε, πλησιάζει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ οπότε όλο και κάποιο εισιτήριο παραπάνω θα κοπεί. Άλλωστε δε θα είναι λίγοι και οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα βρεθούν σκόρπιοι στο ΟΑΚΑ, αφού δε θέλουν να χάσουν το γλέντι, έστω και αν δε μπορούν να εκδηλωθούν.

Σωστό αυτό, θα ανέβει ο μέσος όρος λοιπόν, αυτή την αγωνιστική... Μετά όμως;;; 

Με νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, θα επιστρέψουν άμεσα στους γνωστούς μέσους όρους τους και ακόμα πιο χαμηλά... Χωρίς καμία αμφιβολία!

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ