2012-12-02 22:50:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνεχίζει να ανθεί η παράνομη πορνεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης
Αφρικανές ιερόδουλες πλησιάζουν όποιον περνά και του ζητούν δέκα ευρώ για την ερωτική συνεύρεση Πριν από μερικούς μήνες η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας με αρκετές υπηρεσίες της υπ’ ατμόν, πραγματοποίησαν επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» σε κεντρικά σημεία της Πάτρας προκειμένου να εντοπίσουν και συλλάβουν τόσο «πεταλουδίτσες της νύχτας» - κυρίως Αφρικανές - όσο και τους προαγωγούς τους, δηλαδή ανθρώπους που τις σπρώχνουν στην πορνεία, απολαμβάνοντας φυσικά τα οικονομικά οφέλη.

Λίγους μήνες μετά το PatrasTimes.gr εντόπισε και πάλι σε κεντρικούς δρόμους της αχαικής πρωτεύουσας, νεαρές Αφρικανές, οι οποίες από τις 10 περίπου το βράδυ και μέχρι τις πρωινές ώρες, αναζητούν «παρέα» έναντι φυσικά αμοιβής.

Σημείο… εργασίας τους πλέον, δεν είναι η Αγίου Ανδρέου και η Κανάρη, όπως πριν λίγο καιρό, αλλά η οδός Τσαμαδού, η Μαιζώνος και η Κορίνθου.

Δεν τολμά να περάσει αυτοκίνητο από το σημείο και οι νεαρές Αφρικανές, σπεύδουν στο όχημα για να ενημερώσουν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και φυσικά το κόστος όλων αυτών, που συνήθως δεν ξεπερνά κατά μέσο όρο τα δέκα με δεκαπέντε ευρώ.

Το PatrasTimes.gr έγινε πάντως μάρτυρας πριν από λίγα βράδια (δείτε στη φωτογραφία) μιας «συνεννόησης» νεαρής ιερόδουλης με έναν Πατρινό περίπου 40 ετών, στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Τσαμαδού, ο οποίος αφού πρώτα ενημερώθηκε για τα όσα του… προσφέρει η Αφρικανή, συμφώνησαν στα χρήματα, την ανέβασε στο μηχανάκι και εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Βέβαια να σημειωθεί πως η κοπέλα δεν ήταν η μόνη που βρισκόταν στην περιοχή, καθώς τουλάχιστον τέσσερις ακόμα νεαρές ήταν στη γύρω περιοχή «ψαρεύοντας» πελάτες, ενώ πιο πάνω σε σημείο βέβαια, κοντά στις κοπέλες, αλλά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, περίμενε ο μαστρωπός τους.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, τον οποίον και ενημέρωναν για κάθε τους κίνηση, αλλά κυρίως για τα χρήματα που ελάμβαναν, αφού όταν επέστρεφαν από την ερωτική συνεύρεση, του έδιναν τις… εισπράξεις!

patrastimes.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ