2012-12-02 22:56:02
Φωτογραφία για Το απόλυτο …αλαλούμ στο κέντρο των Τρικάλων με τουριστικά λεωφορεία
Λίγες ώρες πριν τα επίσημα εγκαίνια του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, οι διοργανωτές παίζουν με τα... νεύρα των οδηγών λεωφορείων και των επιβατικών οχημάτων μέσα στο κέντρο της πόλης.

Απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, που θα έπρεπε να είναι επί ποδός για να δίνει κυκλοφοριακές οδηγίες, τα τουριστικά λεωφορεία στο κέντρο της πόλης, δημιούργησαν το απόλυτο αλαλούμ, αφού δεν υπήρχε κανένας να εξηγήσει στους οδηγούς που πρέπει να σταθμεύσουν ή να τους κατευθύνει προς τον «Μύλο των Ξωτικών».

Αποτέλεσμα να σταματούν λεωφορεία, να ρωτούν πολίτες οι οδηγοί που πρέπει να παρκάρουν και να αρχίζουν ελιγμοί και διπλοπαρκαρίσματα αλλά και τριπλοπαρκαρίσματα μέσα στην πόλη λεωφορείων, προκαλώντας εκνευρισμό στους οδηγούς ΙΧΕ αυτοκινήτων, καθώς διακόπτονταν συνεχώς η ομαλή κυκλοφορία οχημάτων Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr το πρόβλημα αυτό, δεν μπορεί να επιλυθεί αν δεν επιστρατευτεί προσωπικό των διοργανωτών να δίνει κατευθύνσεις στους οδηγούς των τουριστικών λεωφορείων για το που μπορούν να παρκάρουν τα οχήματά τους.

Τα λεωφορεία παρκάρανε ακόμα και πάνω σε διαβάσεις πεζών, θέτοντας σε κίνδυνο και την ομαλή διέλευση των πεζών.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρώνε πάλι τις συντάξεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρώνε πάλι τις συντάξεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ