2012-12-02 23:30:01
Φωτογραφία για Η Βέροια έπαιζε στο στεγνό και ο ΠΑΟΚ στο βρεγμένο γήπεδο
Πικραμένος από το τελικό αποτέλεσμα ήταν ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος στάθηκε κυρίως στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του χωρίς να αναφερθεί στις άσχημες γηπεδικές συνθήκες. Εν αντιθέσει με τον Γιώργο Δώνη που του έφταιγαν τα πάντα εκτός από την ομάδα του. Φαίνεται πως η μία ομάδα έπαιζε σε στεγνό και η άλλη σε βρεγμένο γήπεδο.«Αμυντικά η ομάδα λειτούργησε καλά για πρώτη φορά στις στατικές φάσεις. Στην επίθεση η απώλεια σημαντικών φάσεων ήταν η αιτία που δεν κατάφερε η Βέροια να βγει νικήτρια. Έχω καταγεγραμμένες τρεις φάσεις κλασικές, ένα πέναλτι και μία φάση που έδιωξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ πάνω στη γραμμή. Θεωρώ ότι η σημερινή Βέροια αδικείται από το αποτέλεσμα αλλά δεν έχουμε περιθώρια να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει από αύριο να εστιάσουμε στον επόμενο αντίπαλό μας από τον οποίο πρέπει να αποκομίσουμε οφέλη. Δεν νομίζω ότι η Βέροια έχει χάσει τόσες ευκαιρίες σε έναν αγώνα
. Περισσότερο θα με στεναχωρούσε αν δεν δημιουργούσαμε τέτοιες προϋποθέσεις, παρά που τις χάσαμε».Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν είναι απόρροια άγχους οι χαμένες ευκαιρίες τόνισε: «Δεν νομίζω. Άγχος έχει αυτός που τον βάζεις να κάνει μια δουλειά και δεν ξέρει να την κάνει. Αν με βάλεις να κάνω υδραυλικά θα έχω άγχος, γιατί δεν γνωρίζω. Αυτά τα χτυπήματα τα έχουμε. Ο Ιωάννου σε όποια ομάδα κι αν ήμουν έλεγα ότι πρέπει να τον πάρουμε γιατί είναι σκόρερ».

Η αποβολή και οι γηπεδικές συνθήκες συνετέλεσαν στο να μην φτάσει ο ΠΑΟΚ στη νίκη σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη. «Υπάρχουν διάφορα μέρη του παιχνιδιού, στο πρώτο μέρος μπήκαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη μετά στην άμυνά μας, δώσαμε δύο καθαρές ευκαιρίες τη Βέροια και άλλαξαν οι ισορροπίες μετά την αποβολή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω του αγωνιστικού χώρου και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να δούμε κάτι καλύτερο και οι γηπεδικές συνθήκες ήταν εναντίον της ομάδας μας. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα συμπεριφέρθηκε καλά, προσπάθησε πολύ, δείχναμε σήμερα ότι είμαστε σε καλή μέρα αλά δυστυχώς όταν το γήπεδο είναι έτσι και είσαι με λιγότερο παίκτη πάει το παιχνίδι στη δύναμη κι εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι».Τέλος, σχολίασε για μία ακόμα φορά το φαινόμενο των πολλών αποβολών, λέγοντας ότι «για πρώτη φορά στην καριέρα μου αντιμετωπίζω τόσες πολλές αποβολές για οποιονδήποτε λόγο και είναι ένα φαινόμενο που μας στερεί πολλά πράγματα στην πορεία του πρωταθλήματος».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ