2012-12-02 23:40:04
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΕΝΟΨΕΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΠΑΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τη Δευτέρα, όπως το συνηθίζει παραμονές καθοριστικών αγώνων, προκειμένου να εμψυχώσει τους ερυθρόλευκους εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με Άρσεναλ και Παναθηναϊκό.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ πρόκειται να αναφερθεί στην κρισιμότητα που έχουν για όλους αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά και να ζητήσει από τους ερυθρόλευκους να ματώσουν την φανέλα, ώστε να φτάσουν σε ισάριθμες νίκες που θα κάνουν υπερήφανο το λαό του Θρύλου!

Ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι οι ποδοσφαιριστές του αντιλαμβάνονται πλήρως το πόσο σπουδαίοι είναι αυτοί οι δύο αγώνες και πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Θέλει όμως από την πλευρά του να μεταφέρει όλα όσα έχει στο μυαλό του προκειμένου να βεβαιωθεί απόλυτα ότι άπαντες θα δώσουν τον καλυτερό τους εαυτό στα προσεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων περιμένει να δει τους παίκτες του να παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα και να πάρουν τα ανάλογα αποτελέσματα, ικανοποιώντας τον κόσμο τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ