2012-12-04 18:26:10
Φωτογραφία για ΤΟ… scouting ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Η Άρσεναλ δημοσίευσε ανάλυση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού όπως κάνει με κάθε αντίπαλο στην επίσημη ιστοσελίδα της, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (4/12) για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά:

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι μια ομάδα που βασίζεται στην κατοχή της μπάλας. Έχει 39% κατά μέσο όρο κατοχή μέχρι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μόλις τρεις άλλες ομάδες από τις 32 των ομίλων έχουν λιγότερο ποσοστό. Παρόλα αυτά, στην έδρα του εναντίον μιας άπειρης Άρσεναλ, ίσως κρατήσει περισσότερο την μπάλα από το αναμενόμενο. Ο Ζαρντίμ έχει χρησιμοποιήσει τον μέσο Πάουλο Μασάδο στα δεξιά στις τρεις θέσεις της επίθεσης στα τελευταία ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή και πασάρει, επιτρέποντας στον επιθετικό Κώστα Μήτρογλου και τον Τζαμέλ Αμπντούν να ανεβαίνουν πιο ψηλά
. Στη μεσαία γραμμή, ο Φρανσουά Μοντέστο μένει πίσω, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης παίζει ενεργητικό ρόλο. Όσον αφορά τον τρίτο μέσο του Ζαρντίμ, αυτός είναι ανάλογα τη στρατηγική. Ο Λεάντρο Γκρέκο είναι ένας παίκτης που τρέχει πολύ, ενώ ο 36χρονος Αριέλ Ιμπαγάσα δεν είναι πολύ κινητικός, αλλά μπορεί να βγάλει καλές πάσες, όταν ο Νταβίντ Φουστέρ έχει περισσότερο επιθετικές πρωτοβουλίες. Η Άρσεναλ ίσως καταφέρει να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στις αντεπιθέσεις και ειδικά από τα άκρα. Οι μπακ, Βασίλης Τοροσίδης και Χοσέ Χολέβας έχουν και οι δύο επιθετικές τάσεις στην έδρα τους και συνήθως παίζουν με προωθήσεις, βοηθώντας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους μέσους. Αν η Άρσεναλ μπορεί να κερδίσει τη μάχη του κέντρου και να βγει με ταχύτητα στην επίθεση, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να οργανωθεί καλά αμυντικά παρόλο που ο Μοντέστο θα παραμείνει σε θέση μπροστά από την άμυνα, προσπαθώντας να σταματήσει τις αντεπιθέσεις».

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ