2012-12-04 18:27:19
Φωτογραφία για Δύο 15χρονοι κι ένας 16χρονος στο «σκαμνί»!
Σε τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές θα ανακοίνωση τις σχετικές κατηγορίες ο εισαγγελέας της Ολλανδίας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε ο βοηθός διαιτητή, Ρίτσαρντ Νιουεβενζάουζεν.

Όπως μεταδίδεται, οι δύο παίκτες είναι 15 ετών και ο άλλος 16, αντίστοιχα και μέχρι την Πέμπτη θα προσαχθούν ενώπιον του δικαστή σε δικαστήριο του Λέλισταντ. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις τριών παικτών της Νιούεβ Άμστερνταμ Σλότεν, μετά το συμβάν κι όταν ο διαιτητής βρισκόταν στο έδαφος.

Βρίσκονται σε περιορισμό, έρευνα και για άλλους ύποπτους

Τα τρία αγόρια, σύμφωνα με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, επίθεση και δημόσια βία. Οι ύποπτοι βρίσκονται σε πλήρη περιορισμό, έχοντας επαφή μόνο με τον δικηγόρο τους.

Στο μεταξύ, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την αστυνομία να εξετάζει μάρτυρες για να προχωρήσει σε περισσότερες συλλήψεις, εφόσον χρειαστεί, για τον θάνατο του 41χρονου διαιτητή.

«Είναι κάτι απολύτως τρομερό ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στο χώρο του ολλανδικού αθλητισμού» δήλωσε στο BBC η υπουργός σπορ της χώρας, Εντι Σίπερς.

Στο μεταξύ το διοικητικό συμβούλιο των Νιούεβ Αμστερνταμ Σλότεν, αποφάσισε όχι μόνο να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα, αλλά και να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου.
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ