2012-12-06 21:26:11
Φωτογραφία για Διαδηλώσεις για τον 15χρονο Αλέξη -Τσιμουδιά για την 15χρονη Μυρτώ
Πάντοτε οι "αριστεροί" ήταν υποκριτές στην Ελλάδα και προσπαθούσαν μέσα απο νεκρούς να κερδίσουν ψηφοφόρους και υποστηρικτές.

 Έτσι στην περίπτωση του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η "αριστερά" και ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν οτι έχουν φοβερά αντανακλαστικά και έκαψαν τη μισή Αθήνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην "αστυνομική βία".

 Τι και αν συνελήφθη ο δράστης και καταδικάστηκε.

  Αυτό καθόλου δεν ενδιαφέρει την "αριστερά" που 3 χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό θα "τιμήσει" την μνήμη του Αλέξη με διαδηλώσεις και πορείες.

 Τι έκανε όμως η "ελληνική" αριστερά για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό ως θανάτου απο Πακιστανό, της 15χρονης Μυρτώ;

Η απάντηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα!

Αντιθέτως.Τα σχόλια στα blogs και τα site ήταν ειρωνικά για την τύχη της 15χρόνης από αριστερούς και επαγγελματίες trooll και την ίδια στιγμή εμφανίστηκε να τον εκπροσωπεί δικηγόρος γνωστή για τις "προοδευτικές" της απόψεις.


 Γιατί; Μα γιατί ο δράστης ήταν ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης. Και η αριστερά έχει αποδείξει οτι νοιάζεται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες παρά για τους Έλληνες.Το ότι κόπτονται για τον αδικοχαμένο Αλέξη Γρηγορόπουλο το κάνουν για ένα και μόνο λόγο.Για να βγάλουν όλα τα κόμπλεξ και τα σύνδρομα που τους διακατέχουν για την αστυνομία από την εποχή του συμμοριτοπόλεμου.

 Την ώρα που η Μυρτώ βρίσκεται σε κώμα κανένα αριστεροπροοδευτικό ΜΜΕ δεν λέει λέξη για αυτήν. Κανένας αριστερός βουλευτής δεν μιλάει για την Μυρτώ. Για τον Αλέξη όμως πορείες, διαδηλώσεις, παρεμβάσεις.

 Η δήθεν "ανθρωπιστική" αριστερά ενδιαφέρεται μόνο για ψήφους στην πραγματικότητα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους Έλληνες. Μόνο ψήφους ψάχνει πατώντας σε πτώματα όταν αυτά προέρχονται απο την αστυνομία ή τα μνημόνια. Για όσους βιάζουν ή σκοτώνουν οι λαθρομετανάστες η αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε κουβέντα!

ΥΓ.Οι εποχές όμως αλλάζουν.Όπως αλλάζουν και τα κόμματα.Αν και εφόσον γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ,τίποτα δεν θα αλλάξει.Οι σφαίρες και τα γκλομπ των αστυνομικών δεν θα γίνουν ξαφνικά λουλούδια  και ροδοπέταλα.Θα παραμείνουν ακριβώς όπως είναι θα σκοτώνουν και θα πονάνε το ίδιο,όπως και τώρα.

                                                                                                               jack the ripper.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ