2012-03-24 21:30:02
Φωτογραφία για Sexting: 57% των νέων στέλνουν... ακατάλληλες φωτογραφίες μέσω smartphone!
Το Sexting έχει πλέον καθιερωθεί στο εξωτερικό και σαν όρος. Και όπως αποδεικνύει μια έρευνα, όχι άδικα, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος στέλνει φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου μέσω smartphone Μια αμερικάνικη ιστοσελίδα αποφάσισε να κάνει μια δημοσκόπηση για το τι ακριβώς κάνουν οι νέοι με το κινητό τους ως ''ερωτικό εργαλείο''.

Δεν πρόκειται για κάποια επίσημη έρευνα, ωστόσο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της σελίδας CouponCodes4U δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει με το sexting.

 Στις ερωτήσεις του site λοιπόν απάντησαν 2.673 χρήστες smartphone, ηλικίας 18 - 30 ετών.

Το 57% δήλωσε ότι έχει στείλει φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου μέσω smartphone, το 31% είπε ότι τις έστειλε σε κάποιο άλλο σημαντικό πρόσωπο, ενώ ένα 5% τις έστειλε κατά λάθος σε κάποιον άγνωστο!

Απ'αυτούς που έστειλαν τις ακατάλληλες εικόνες, το 62% δήλωσε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ όταν το έκανε, ενώ 37% από αυτούς δήλωσε ότι το έκανε επειδή ο παραλήπτης τους έλειπε.

Σχεδόν το 1/3 των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει κάνει sex με video chat, ένα 26% το βρήκε ερεθιστικό και ένα ποσοστό 19% θεωρεί το video-sex, ως την αμέσως καλύτερη λύση μετά την κανονική πράξη...
mediagate.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ