2012-12-07 21:40:01
Φωτογραφία για Η τάση του χειμώνα: Military look
Για εσάς που σας αρέσει να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας ακολουθήστε το military trend.

Μία τάση πολύ ξεχωριστή και εκκεντρική που μπορεί να σας δώσει εντυπωσιακές εμφανίσεις συνοδεύοντας τες απλά με το military jacket σας. 

Εύκολα και στυλάτα! Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι πολλοί καθώς τα military στοιχεία μπορούν να δώσουν στυλ από τις casual εμφανίσεις σας μέχρι τις βραδινές σας εξόδους. 

Αν και τα military jackets φαινομενικά ταιριάζουν στις πιο rock γυναίκες, μπορούν να φορεθούν και από τις πιο κλασσικές γυναίκες.

Ένα total black look μπορεί να αποκτήσει στυλ και χαρακτήρα μ’ένα military jacket να συνοδεύει και να φωτίζει την μονοχρωμία σας. 

Για μια στυλάτη καθημερινή εμφάνιση, μετατρέψτε το απλό φούτερ ή πουλόβερ σας σε ιδιαίτερο outfit βάζοντας από πάνω τη hot military ζακέτα σας. 

Για εσάς που έχετε πιο rock διαθέσεις στο ντύσιμο σας, δοκιμάστε να ταιριάξετε το military jacket σας με δερμάτινες λεπτομέρειες και αξεσουάρ με τρουκς και καρφιά. 


Για τη βραδινή σας έξοδο επιλέξτε να συνδυάσετε τη λάμψη της παγιέτας με το military σακάκι ή ζακέτα σας. Ένα clutch ή t-shirt με παγιέτες αρκεί για να δώσει ένταση και glam αέρα στο υπόλοιπο outfit. 

Ακόμη, πολλά χρυσά ή ασημένια bangles μπορούν να φωτίσουν και να δημιουργήσουν μια chic διάθεση στο βραδινό ή ακόμη και πρωινό look σας.

Δείτε μερικές προτάσεις για να πάρετε έμπνευση πώς να φορέσετε στυλάτα το military jacket σας:

Δείτε περισσότερα
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ