2012-12-13 11:28:04
Φωτογραφία για ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ : ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε στον «Γαύρο» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός στο β’ ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εμφάνιση, τη στιγμή που στο πρώτο ημίχρονο γύρισε το ματς μέσα σε 17 λεπτά με δύο γκολ του Τζιμπούρ. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα έριξε ανεξήγητα την απόδοσή της και οι «πράσινοι» όπως ήταν λογικό ανέβασαν την απόδοσή τους και ισοφάρισαν το παιχνίδι.

Στο τέλος, μάλιστα, κόντεψαν και να το… κλέψουν αλλά ο Κάρολ δεν έκανε τον χατίρι στον Πετρόπουλο. Είδαμε ότι ο Χολέμπας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και είχε πολλά προβλήματα από τον Μαυρία.

Οπως και ο Σιόβας και ο Τοροσίδης κατά την άποψή μου. Ο Μανωλάς ήταν αρκετά καλός μπορώ να πω και κάλυπτε τα κενά που άφηνε ο Χολέμπας και ο Σιόβας. Εξαιρετικοί ήταν οι δύο Αλγερινοί. Ο Αμπντούν και ο Τζιμπούρ. Για μένα, οι κορυφαίοι του παιχνιδιού. Μόνοι τους γύρισαν το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο «πάλευαν» πάλι μόνοι τους.


Το κέντρο του Ολυμπιακού ήταν… βραχυκυκλωμένο και μαζί με την κακή εμφάνιση των Χολέμπας, Σιόβα, Τοροσίδη ήρθε το ισόπαλο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι εκεί κρίθηκε και το ματς. Πάντως, ο Ολυμπιακός επέλεξε να κάνει τη χειρότερή του εμφάνισή φέτος, σε λάθος παιχνίδι. Δεν θα πείραζε κανέναν αν έκανε μία τέτοια εμφάνιση με τον Λεβαδειακό, για παράδειγμα, ή με την Κέρκυρα. Ομως, ο κόσμος ήταν λογικό να αντιδράσει έτσι ύστερα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Πολλοί λένε ότι είναι σαν ήττα αυτή για τον Ολυμπιακό.

Δεν το βλέπω έτσι. Απλώς, ήταν μία κάκιστη εμφάνιση που ευτυχώς δεν συνοδεύτηκε με ήττα στο τέλος. Από εκεί και πέρα, η ομάδα κρατάει ότι είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και έχει βγάλει δύσκολες έδρες όπως την Τούμπα, το Χαριλάου και κόντρα στον Παναθηναϊκό, χωρίς να ηττηθεί. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι θα πάρει το πρωτάθλημα εύκολα φέτος, χωρίς να βρει καμία αντίσταση από κανέναν, αλλά και πως θα κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη και το Europa League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ