2012-12-16 09:41:30
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Συνέχεια με ελληνικό πρωτάθλημα για τους πρωταθλητές που αντιμετωπίζουν σήμερα (13.00) τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ, -χωρίς τηλεοπτική κάλυψη- στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.

Μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κλείνει την... ευρωπαϊκή  σελίδα και είναι έτοιμη να κατακτήσει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα, αλλά και να δείξει ότι είναι στο σωστό δρόμο ενόψει του Top-16 της ευρωλίγκας που ξεκινάει σε λίγες μέρες. 

Η διαφορά δυναμικότητας σαφώς και είναι μεγάλη, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πέρα από τις καθιερωμένες ανάσες που θα δώσει, θέλει να δει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Αυτό άλλωστε ζήτησε ο έλληνας κόουτς από τους παίκτες του στην τελευταία προπόνηση. Μία μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό άλλωστε, δε μπορεί να... διαλέγει παιχνίδια, ειδικά μάλιστα όταν υπάρχει μπροστά τους βουνό υποχρεώσεων και άπαντες πρέπει να είναι σε εγρήγορση, αφού τα λάθη πλέον στην Ευρωλίγκα θα στοιχίζουν...  

* Η ώρα είναι ιδανική, το εισιτήριο φθηνό, καλό θα είναι να μην παίξει... μόνη της η ομάδα μας σήμερα. Όσοι έχουν τη δυνατότητα, ας περάσουν από το ΣΕΦ να χειροκροτήσουν την ομάδα που μας κάνει περήφανους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ