2012-12-16 09:46:56
Φωτογραφία για 34χρονος στρατιωτικός απείλησε μέσω mail τη βουλευτή Μίκα Ιατρίδη!
Μέσω mail θέλησε ένας 34χρονος στρατιωτικός να «περάσει» τα… μηνύματα του στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδη. 

 

Όλα ξεκίνησαν  περίπου πριν 10 μέρες, όταν η βουλευτής κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι δέχτηκε μήνυμα (e - mail) στην προσωπική της θυρίδα... ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με απειλητικό περιεχόμενο, για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα. Για τον εντοπισμό του δράστη διενεργήθηκε ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, από την οποία προέκυψε ότι το επίμαχο μήνυμα εστάλη από διαδικτυακή σύνδεση ξενοδοχείου, σε προάστιο της Αθήνας.

 

Σε επιτόπια έρευνα, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, ταυτοποιήθηκε ότι ο 34χρονος, οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο, είναι ο αποκλειστικός κάτοχος και διαχειριστής της θυρίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την οποία εστάλη το επίμαχο μήνυμα.

 

Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος του 34χρονου  στρατιωτικού, ενώ κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=159317&artTitle=34chronos_stratiotikos_apeilouse_meso_mail_ti_voulefti_mika_iatridi 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ