2012-12-17 13:03:15
Φωτογραφία για Θέλει έναν αμυντικό χαφ ο Ζαρντίμ ενόψει Γενάρη
Για την απόκτηση αμυντικού μέσου θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, εφόσον φυσικά προχωρήσει τελικά σε κάποια μεταγραφή. Ποιο όνομα ακούγεται και πως έχει το story.

Στον Ολυμπιακό δεν "καίγονται" για μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη, καθώς όπως τονίζουν είναι γεμάτο και με αρκετές λύσεις το ερυθρόλευκο ρόστερ, αλλά επειδή εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δείχνει να επιθυμεί την απόκτηση ενός επιπλέον "κόφτη" στην ομάδα του, ώστε να την ενισχύσει όχι μόνο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και ενόψει Europa League

.Αυτή την στιγμή οι Πειραιώτες στην θέση του "κόφτη" διαθέτουν τον Φρανσουά Μοδέστο, ενώ όποτε χρειαστεί στο συγκεκριμένο πόστο χρησιμοποιούνται οι Λιούμπομιρ Φέισα και Δημήτρης Σιόβας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, θέλει έναν ακόμη ανασταλτικό μέσο στο ρόστερ του, ένα "καθαρό 6άρι", κυρίως για να κάνει την "βρώμικη" δουλειά στον άξονα, έχοντας παράλληλα την δυνατότητα να βοηθάει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.


Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα, ούτε κάποια ξεκάθαρη περίπτωση ποδοσφαιριστή σε αυτόν τον ρόλο που κοιτάνε στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών κοιτάζουν διάφορες λύσεις παικτών για την θέση, αλλά ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον.

Είναι γνωστό πάντως πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει σε εκτίμηση τον συμπατριώτη του, Κουστόντιο Κάστρο, τον 29χρονο ανασταλτικό μέσο της Μπράγκα, με τον οποίο συνεργάστηκε στο παρελθόν. Το συμβόλαιο του Κουστόντιο Κάστρο, μάλιστα, ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν με την Μπράγκα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ