2012-12-20 11:40:33
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ... ΠΑΡΚΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Στο παρκέ του ΣΕΦ πάτησαν και πάλι χθες (19/12) οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το ρεπό που τους είχε παραχωρηθεί από τον προπονητή τους.

Το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα των Πειραιωτών, με την έναρξη του Top 16 της Ευρωλίγκας να έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα (27/12, 21.30), ανάγκασε το 47χρονο τεχνικό να δώσει πρόωρα μίνι άδεια εν όψει Χριστουγέννων. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τις απαραίτητες «ανάσες» από το απόγευμα της Κυριακή (16/12), μετά την ολοκλήρωση της εντός έδρας αναμέτρησής τους με τον Ηλυσιακό, έως και το απόγευμα της Τετάρτης (19/12).

Πλέον, κινούνται στο ρυθμό του εκτός έδρας αγώνα τους με την Καβάλα, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (22, 17.00). Χωρίς ίχνος καθυστέρησης θα ακολουθήσει, αμέσως μετά, η προετοιμασία τους για την Κάχα Λαμποράλ, την οποία θα αντιμετωπίσουν στη Βιτόρια. Παίκτες και τεχνική ηγεσία θα κάνουν φέτος Χριστούγεννα στο παρκέ, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και καιρός για διακοπές δεν υπάρχει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ