2012-12-21 16:20:38
Φωτογραφία για Πάτρα: Νέο μπλόκο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου - Έσπασαν την πίσω πόρτα για να μπουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Ένταση προκλήθηκε στο ξεκίνημα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας όπου συζητείται αυτή την ώρα το θέμα της κατασκευής του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων στη θέση Φλόκα Αχαΐας. Υπάλληλοι του Τομέα Καθαριότητα μπήκαν στην αίθουσα και φώναζαν ότι δεν συμμετέχουν σε μια ήδη προειλημμένη απόφαση «ξεπουλήματος» της καθαριότητας της πόλης σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κύκλους (κατονόμασαν τον κ. Μπόμπολα).

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς, που είχε το λόγο εκείνη την ώρα, σχολίαζε: «Επιτέλους μετά από τρεις μήνες εδώ που πρέπει, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όχι στους δρόμους με ύβρεις και προπηλακισμούς, όχι με κόλλυβα, όχι με κάσες, πρέπει να συζητηθεί ένα θέμα που μετά από την ανεργία και την φτώχεια που μαστίζει την κοινωνία μας, είναι ένα από τα πιο σημαντικά». (ΒΙΝΤΕΟ).

15:06 Από την πίσω ... πόρτα μπήκαν στο παλαιό συνεδριακό κέντρο του ΟΛΠΑ οι δημοτικοί σύμβουλοι προκειμένου να ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας σχετικά με το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων.

Εργαζόμενοι του Δήμου για μια ακόμη φορά είχαν μπλοκάρει την είσοδο του χώρου για να μην γίνει η συζήτηση.

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ