2012-12-21 19:34:06
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για τη σκάλα του σπιτιού σας!
Πολλοί από εσάς, έχετε μία εσωτερική σκάλα στο σπίτι. Οι μεζονέτες άλλωστε είναι πλέον πολύ διαδεδομένες. Θα την αφήσετε αστόλιστη; Όχι βέβαια… αφού είπαμε, φέτος βαλθήκαμε να στολίσουμε τα σπίτια μας από άκρη σε άκρη, πάντα όμως με γούστο, κομψότητα και μεράκι. Σήμερα λοιπόν, θα δούμε πώς να στολίσουμε αυτό το σημείο του σπιτιού μας… και πιστέψτε με: μία απλή γιρλάντα δεν αρκεί!

 

 

Αν προτιμάτε το παραδοσιακό στολισμό, μία πράσινη γιρλάντα με κόκκινους φιόγκους θα δώσει σίγουρα την επιθυμητή εικόνα στο χώρο σας. Αν μπορείτε μάλιστα να προσθέσετε και μία σειρά από φωτάκια, το αποτέλεσμα θα είναι φίνο!

 

 

 

Μία όμορφη πρόταση είναι να κρεμάσετε στην κουπαστή, κάλτσες με δώρα. Διαφορετικές μεταξύ τους χριστουγεννιάτικες κάλτσες με κουτιά να αχνοφαίνονται στην κορυφή τους. Για το ρεβεγιόν, προσθέστε τα δώρα πάνω στα σκαλοπάτια της σκάλας σας
. Σε συνδυασμό με τη στολισμένη κουπαστή, θα δώσουν ένα πολύ σκηνογραφικό αποτέλεσμα. Αν πάλι είστε λάτρεις της μίνιμαλ αισθητικής, δεν θα σας αφήσουμε παραπονεμένους. Κουκουνάρια στη φυσική τους μορφή, στολίζουν κρεμάμενα την κουπαστή σας. Αντίστοιχα, μπορείτε να κρεμάσετε χριστουγεννιάτικες μπάλες στους χρωματισμούς της επιλογής σας που να δένουν με τη συνολική διακόσμηση του σπιτιού. Εδώ, οι κορδέλες είναι που θα κάνουν τη διαφορά. Παίξτε με διαφορετικά μήκη στις μπάλες, αν θέλετε να δώσετε μία όχι και τόσο στυλιζαρισμένη εικόνα.

 

 

 

 

Τέλος, αυτό που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φιλους, αλλά και όλους του γλυκατζίδες, είναι η διακόσμηση της κουπαστής μας με κούπες γεμάτες με καραμέλες και σοκολατάκια. Αν επιλέξετε αυτού του είδους το στολισμό, εξοπλιστείτε με πολλά καλούδια για να γεμίζετε ξανά και ξανά τις κούπες σας!

http://www.homeguide.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ