2012-12-23 17:59:02
Φωτογραφία για Έκλεισαν τις λακκούβες έστω και πρόχειρα
Το μεσημέρι της Τετάρτης 12 – 12 – 12 έκλεισαν τις επικίνδυνες λακκούβες στον δρόμο προς τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Συνεργείο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με πληροφορίες από κάτοικους που πέρασαν εκείνη την στιγμή από το σημείο, έκλεισε τις επικίνδυνες λακκούβες που εδώ και 3 μήνες ταλαιπωρούσαν τους οδηγούς, προκαλώντας πολλές φορές και ζημιές στα οχήματα τους και με τον κίνδυνο να συμβούν ακόμα και δυστυχήματα.

Αν και η επιδιόρθωση έγινε πολύ πρόχειρα, προφανώς λόγω του χειμώνα, διευκολύνει κάπως προσωρινά την κυκλοφορία και τους οδηγούς και ας ελπίσουμε ότι σύντομα, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα γίνει πιο καλή και σωστή δουλειά έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων και προπάντων για να μην γίνει κάτι πιο δυσάρεστο εκτός από τις φθορές σε υλικές ζημιές.

Όταν το επιτρέψει ο καιρός ελπίζουμε να ανταποκριθούν πραγματικά και να προχωρήσουν και στα εξής:


1) Την άμεση Επισκευή του συγκεκριμένου σημείου αλλά και όπου είναι απαραίτητο,

2) Την φωταγώγηση και οδοσήμανση του δρόμου σε όλο το μήκος του μέχρι τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου,

3) Την φωταγώγηση και οδοσήμανση της διασταύρωσης που οδηγεί στο χωριό Τετράλοφος,

4) Την φωταγώγηση και οδοσήμανση της διασταύρωσης και του δρόμου που οδηγεί στα χωριά Άγιος Δημήτριος – Ρυάκιο κατά μήκος της απόστασης που υπάρχουν τα κανάλια ύδρευσης.

5) Την νόμιμη και δίκαιη οικονομική αποζημίωση των υλικών ζημιών για τους πολίτες από τέτοιες περιπτώσεις.

6) Έλεγχο και επισκευή όλων των Επαρχιακών και Αγροτικών δρόμων όλης της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου προς αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών.

Τα παραπάνω είναι απαραίτητα έτσι ώστε να μην συμβεί το μοιραίο της απώλειας ανθρώπινων ζωών και για να μην προκληθούν σωματικές βλάβες εκτός από ζημιές στα οχήματα!

neoiellispontou.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ