2012-12-23 18:01:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι Πατρινοί ζέσταναν σήμερα το κλίμα - Κοσμοσυρροή στο κέντρο - Δείτε φωτο
Μια υπέροχη μέρα, που επιτέλους θύμισε Χριστούγεννα, είναι η σημερινή για το κέντρο της Πάτρας. Οι Πατρινοί βγήκαν μαζικά από το «καβούκι» τους και πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης. Ο καλός καιρός που επικρατεί βοήθησε τα μέγιστα για να ζεσταθεί το κλίμα στην Πάτρα και να επιστρέψουν δειλά-δειλά κάποια χαμόγελα και στα πρόσωπα των εμπόρων της πόλης.

Η κίνηση στα καταστήματα ήταν αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι μπορεί η σημερινή αναθέρμανση να σώσει τη χρονιά. Όπως εξηγεί ο Ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Σωτήρης Γαλάνης, συγκριτικά με τη μηδενική κίνηση που προηγήθηκε, σήμερα υπήρξε μια τονωτική ένεση:

«Η Κυριακή ήταν όντως από τις καλές ημέρες. Μην φανταστείτε όμως κάτι το συγκλονιστικό. Είχαμε μια αύξηση κατά 20% σε σύγκριση με το μηδέν που βρισκόμαστε έως τώρα», σχολιάζει.

Πάντως το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε σήμερα στο κέντρο με τη φάντη, τα δρώμενα και τη Χριστουγεννιάτικη μουσική, βοήθησαν τους Πατρινούς να «ξανοιχτούν» λιγάκι και να μπουν στα καταστήματα για να ψωνίσουν για τους ίδιους ή τα προσφιλή τους πρόσωπα.

«Τουλάχιστον σήμερα είχαμε και δυο ανθρώπους να πούμε μια καλημέρα, σε αντίθεση με τα όσα ζήσαμε τις καθημερινές», επισημαίνει ο κ. Γαλάνης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ