2012-12-23 21:21:21
Φωτογραφία για 8ΑΡΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Τρομερή εμφάνιση από την Τσέλσι η οποία… με επτά διαφορετικούς σκόρερ, ισοπέδωσε 8-0 την Άστον Βίλα κι ανέβηκε τρίτη!

Την καλύτερή της εμφάνιση και με τεράστια διαφορά στη φετινή σεζόν έκανε η Τσέλσι η οποία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πήρε τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Από το ξεκίνημα οι «μπλε» έδειξαν πως είναι το αφεντικό του αγώνα. Με τον Φρανκ Λάμπαρντ να φτάνει τις 500 συμμετοχές και το κλίμα γενικά να είναι γιορτινό η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ξεσάλωσε!

Ο Τόρες μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ για τους Λονδρέζους. Στη συνέχεια, ήρθαν ακόμα δύο τέρματα με τους Νταβίντ Λουίζ (29’) και Ιβάνοβιτς (34’) για να «καθαρίσει» το παιχνίδι για τους «μπλε».

Στην επανάληψη, ο Φρανκ Λάμπαρντ συνδύασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρεκόρ του, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 58’. Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα τρομερό 15λεπτο όπου η Τσέλσι πέτυχε ακόμα τέσσερα τέρματα.


Ο Ραμίρες στο 75’ έκανε το 5-0 για να έρθει ο Όσκαρ στο 79’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 6-0. Λίγα λεπτά αργότερα και στο 83’ ο Αζάρ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-0, για να διαμορφωθεί το θριαμβευτικό 8-0 από τον Ραμίρες στο 91’.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ , Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ (61’ Ραμίρες), Μάτα (74΄ Πιαζόν), Μόουσες, Αζάρ, Τόρες (67’ Όσκαρ).

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Κλαρκ, Λιχάζ (56’ Μπένετ), Μπέικερ, Λόουτον, Γουέστγουντ (56΄ Άιρλαντ), Μπανάν, Χερντ, Χόλμαν (79’ Μπόβερι), Μπεντέκε, Γουέιμαν.

szólj hozzá: Chelsea vs Aston Villa 8:0 GOALS HIGHLIGHTS
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έπαιξε μόνο στο 3ο σετ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Έπαιξε" μόνο στο 3ο σετ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ